Dagbok del 2

(Dagbok del 1)

28e Februari, 2012

Det var längesedan sist min kära dagbok, snart två hela år sedan jag skrev i dig senast och jag tänkte lämna en liten uppdatering kring vad som hänt sedan sist.

Först kan jag meddela att sänglampan som suttit så olägligt äntligen är flyttad, aldrig mer kommer jag att slå huvudet i den när jag vaknar. Dessvärre kommer jag aldrig få mörkt i mitt sovrum igen då jag i min iver att flytta den satte upp den i taket, otaktiskt när strömbrytaren sitter på lampskärmen. Men gjort är gjort och jag tänker att det löser sig när LED-lampan går sönder, enligt mina beräkningar är det inte mer än 3 år dit!

Katten mår även den bra, som du kanske kommer ihåg så annekterade katten den lilla kammaren på sitt egna lilla vis. Detta har eskalerat något enormt och jag har nu enbart tillgång till tre av de fyra vingar min boning består av. Men du kan vara lugn, jag håller på att planera en militärkupp som gör att jag än en gång blir herren i mitt eget hus.

Oj, nej nu måste jag rusa, katten kallar!

29e Februari, 2012

Du kan ana att jag blev väldigt förvirrad när jag vaknade denna morgon och faktiskt lyckades slå pannjäveln i lamphelvetet även fast skiten sitter fastlimmad i taket! In genom ytterdörren kom det åtta män med bastubor som började spela så rutorna i hela herrgården skakade.

Jag skyndade mig genast för att ta reda på vad det egentligen var som hände, och vet du vad? De påstod att jag hade bokat dem för en spelning just denna dag, ”FULL TUBA HELA DAN!” utbrast en av herrarna och fortsatte sedan sitt spelande.

Strax därefter dyker människa efter människa upp på min trapp. Den ena mer finklädd än den andra och jag förstår ingenting, INGENTING!

Tolvhundrafemtiofyra personer trillade in under loppet av denna gudsförgätna dag. Mitt barskåp är helt tömt och mitt nylagda golv av massivt mahogny är helt söndertrampat. Jag förstod inte ett någe av vad som hände ska jag be att få tala om.

Nu hinner jag inte skriva mer, jag måste få ut de sista innan de blir tokiga på riktigt!

1a Mars, 2012.

Kära dagbok. Jag insåg vad som hänt. Det är för i helvete skottår i år och alla gäster som skulle varit här för två år sedan kom igår istället! Aldrig mer fest i Februari, det ska jag säga dig, ALDRIG MER.

Polisen var här och undrade vad som hänt förresten. Tydligen hade det blivit ett jäkla liv på stan efter att jag kört ut alla härifrån. Tolvhundrafemtiofyra personer in till den lilla orten, och det enda som var öppet var ”nattdiscoteket” som de kallade det. Vi här i byn kallar det NattBIBLIOTEKET, för det är just vad det är.

Tre bibliotekarier fick åka till sjukhus, annars inga incidenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *