James Bond

Jag la mig i soffan med en tanke på att kolla in en dokumentär på Netflix. Innan jag drog igång det dock så bläddrade jag igenom kanalerna på tvn och insåg att en Bondfilm precis började. Quantum of Solace.

Jag har sett rätt så många Bond under mina dagar som människa. Inte alla, men jag tror att jag lyckats se en av varje Bondskådis i alla fall. De byts ju ut titt som tätt, en ganska fin tradition ändå kan jag tycka.

I denna så är det Daniel Craig som är Bond, och jag tycker nog faktiskt att om han inte är den bästa Bond så är det bra nära. Men helt ärligt så är han nog den bästa som spelat Bond, jag gillar verkligen hans tolkning av rollen.

Det finns så mycket att prata om i Bond egentligen, men jag orkar nog inte gå in på djupet idag, det får bli en annan gång. T.ex. är kvinnorollerna i Bondfilmerna ganska så spännande att gå igenom, tror det var det jag störde mig mest på när jag började kolla på alla från början. Men som sagt, det blir en annan dag!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.