Jag kan gå!

Stor framgång, jag kunde gå även denna dag. Måste dock erkänna att den träningsvärk jag har just nog i särklass något av det värsta jag varit med om. Jag hittar för varje minut en ny muskel jag inte visste att jag hade. Dessutom så kan jag meddela att det ger mycket mer träningsvärk i vaderna att stå och gunga på framfötterna än att vadpressa 3×20 reps med 200 kilo på gymmet. Jävlar anåda.

Men it’s all good, all good. Nästa träning är i morgon, får se om jag överlever så långt!

Annars är det inte så mycket som sker just nu, jävligt mycket på jobbet bara annars är det lugnt. Räknar stilla ner till Vancouver, petar och påtar lite på vad jag ska göra där o.s.v. Lite besviken över att Seattle Seahawks inte hade hemmamatch på Söndagen, hade varit sjukt najs att få se lite NFL live när jag väl var där borta. Får tajma in det nästa gång istället.

Men nu ska jag sova, och jag lär sova så gott! Hur gott undrar ni? Jo så gott att det kommer skrivas sånger om hur gott jag sov, så gott!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *