October 21st 2015

Så vad är det för speciellt med denna dag? Ni har antagligen läst det i tidningar och lite varstans på nätet. Det känns som om informationen har klistrats upp lite överallt nu denna högtidsdag.

Naturligtvis handlar det om Tillbaka till framtiden 2! Det är till just denna dag som Marty, Jennifer och Doc reser till i den filmen. Helt fantastiskt. Dock betyder detta att nu så utspelar sig alla filmer i serien “Tillbaka till Framtiden” i dåtid… Det är lite underligt.

Det spelar ingen roll i och för sig, för filmerna är lika mysiga ändå. Jag älskar de verkligen, jag kan nästan alla repliker och vet exakt när vad händer o.s.v. men det spelar ingen roll, de är lika fina ändå.

Lite trivia som vissa missar är att Michael J Fox faktiskt spelar sin egen dotter i denna film, han är lika mångsidig som Eddie Murphy! Om det nu är en komplimang eller ej låter jag er bestämma.

Här firades dagen med att kolla på just andra filmen i trilogin, detta gjordes i en lokal avsedd för filmtittande som en fin vän ordnat till. Mycket kompetent, MYCKET! Tack alla som deltog!

12179476_10153306945412989_651905516_n

Nu kan jag somna gott även denna kväll.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *