Tidsomställningen

Det finns flera som stör sig på att vi drar fram klockan eller tillbaka klockan beroende på vilken årstid det är. Jag är inte en av dom. Jag bryr mig helt enkelt inte om det så pass mycket att jag orkar ta ställning till om det är värt det eller inte. Jag har helt enkelt inte ont av den “laggen” som skapas av det.

MEN om jag ska ta ställning ändå, utan att ha forskat något direkt i det så skulle jag säga att det vore minst lika skönt att inte behöva ställa om klockorna. Köra på sommartid året runt och behöva leva med lite mörkare mornar såhär i slutet av Oktober.

Men glöm inte ställa om klockan innan ni lägger er så ni inte går upp i fel tid, det hade varit jobbigt!

Själv ska jag till Töreboda oerhört tidigt för att gymma lite med bror min och sedan ska vi iväg till Stockholm för att se Hammarby spela mot Malmö FF. Ska bli kul att se då det lär bli sjukt mycket folk på arenan. Hammarby har nämligen vittring på ett 56 år gammalt publikrekord. I morgon så får vi helt enkelt reda på om de lyckats eller inte, spännande!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *