Julmusik

Idag tänkte jag dra igång att lyssna på julmusik. Nu tycker jag att det är vettigt att börja faktiskt, vi har en vecka kvar till Julafton och då kan jag börja uppskatta det. Även om det är lite väl lite snö ute för att någon julkänsla ska infinna sig.

Nu när jag tänker på det så vet jag inte riktigt när jag hade julkänsla senast, oavsett om det var snö eller ej. Jag tror att charmen försvann lite när jag började jobba på julafton, efter det så var det inte lika speciellt längre. Och i år så jobbar jag verkligen under julen, julafton, juldagen och annandagen kommer jag befinna mig på jobbet, spännande!

Men hur som helst, idag börjar julen spelas i mina lurar, jag kommer inte spela den dygnet runt, men under vissa perioder absolut, så som i bussen på väg till jobbet o.s.v. Såg att spotify lagt upp en julmusikslista så jag tänkte faktiskt ta den rakt av.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *