Börjar en inte blir det aldrig gjort

Har ni tänkt på det? Det har jag gjort.

Ibland kommer jag på små projekt att göra, så taggar jag inför att göra projektet men sedan så rinner det lite ut i sanden ett tag. Sedan blir det som en blockering att jag har laddat upp så mycket så att om jag börjar med det kan det inte bli annat än skräp av allt. Men det är vansinne. För om en aldrig börjar med det så kommer det aldrig bli gjort. Sånt här bråkar jag med ganska ofta, det stör mig.

Och att jag skriver detta inlägg är ett även det en distraktion från det projekt jag sitter och ordar om. För istället för att skriva på det så skriver jag det här. Istället för att sätta det till verket så skriver jag och klagar om hur jag inte gör det. Inser ni hur korkat det är? Det gör jag, men samtidigt gör jag inget åt det, vad är det om?

Det är inte ens första gången jag skriver ett inlägg som detta, och de slutar alltid på samma sätt. Gör det bara. Blir det skit så blir det, men gör det för annars kommer du bara gräma dig över att du aldrig gjorde det. Så det tänker jag göra.

Jag tänker börja göra det nu.

Kvällens jullåt är för övrigt:

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *