Vad är det där?

Visst ser jag lite fundersam ut, jag antar att jag var det också. Bilden är tagen på en liten buss som tog mig, syrran, Tobbe och Madde till Capilano Suspensionbridge i Vancouver.

IMG_7010

Jag gillar verkligen den här bilden, jag tycker att jag gör mig i den.

16

Det var inte jättemycket utrymme i bussen dock, ganska små men väldigt fina säten!

IMG_7005

IMG_7004

Hela trippen till den där hängbron var också intressant. Det var en incident med min syster som är höjdrädd. Hon hävdar att hon tog sig ut halvvägs, vi hävdar att hon knappt kom ut en fjärdedel. Det kanske finns bild på det nånstans, kanske inte, oavsett kommer striden att fortsätta!

IMG_7017

Där är bron i alla fall, den är ganska lång! Sen hittade jag dessa två pärlor!

IMG_7104IMG_1879

Så söta så, Tobben och jag!

Fridens.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *