Vad är det där?

Visst ser jag lite fundersam ut, jag antar att jag var det också. Bilden är tagen på en liten buss som tog mig, syrran, Tobbe och Madde till Capilano Suspensionbridge i Vancouver.

IMG_7010

Jag gillar verkligen den här bilden, jag tycker att jag gör mig i den.

16

Det var inte jättemycket utrymme i bussen dock, ganska små men väldigt fina säten!

IMG_7005

IMG_7004

Hela trippen till den där hängbron var också intressant. Det var en incident med min syster som är höjdrädd. Hon hävdar att hon tog sig ut halvvägs, vi hävdar att hon knappt kom ut en fjärdedel. Det kanske finns bild på det nånstans, kanske inte, oavsett kommer striden att fortsätta!

IMG_7017

Där är bron i alla fall, den är ganska lång! Sen hittade jag dessa två pärlor!

IMG_7104IMG_1879

Så söta så, Tobben och jag!

Fridens.

 

 

Rocka en mustasch

Det är ändå Torsdag idag, och det vet ni ju vad det betyder. THROWBACK.

Satt och kikade igenom massa gamla mobilbilder och hittade några guldkorn. Tänkte dela med mig av ett av dom i alla fall. Om informationen stämmer så är kortet taget i Augusti 2010 och jag tror detta är tillfället då jag för första gången rockar en mustasch. Har gjort det ett par gånger efter detta men det var, så att säga, premiären!

Var när jag skulle ta en tripp till Strömstad för att hänga lite med klanen Toftedahl. Var längesen jag drog igång en mustasch nu känner jag, kanske är dags snart igen? Här dundrar jag även runt i Buppen, åh min kära bupp!

DSC01250

Jag menar, jag är inte bara snygg, jag är fan charmant också!

Fridens.

Throwback! Januari 2003, Gran Canaria!

Året var 2003, jag och tre vänner hade bokat en resa till Gran Canaria för att få oss lite välbehövlig semester. Jag minns det som att vi satt hemma hos mig och skulle boka, men jag skulle inte följa med för jag hade inte råd till det just då. Då steppar Simon upp och bara “KLART DU SKA MED, Du får låna av mig så länge, inga problem” och på den vägen var det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så ung och oförstörd!

Och där har ni mig en varm kväll på Gran Canaria 2003. 21 år ung. Vad jag vill minnas så var det en otroligt städad vecka vi var iväg på, trevligt, men städad! Väl där mötte vi ett par från Småland som vi umgicks med under veckan, Simon och Sofie hette dom om jag inte minns fel. Vilket jag borde göra med tanke på att det var 12 år sen.

Kan väl även tillägga att 2003 var året då jag för första gången satte upp med skägg, ett skägg som sedan bara varit av mig i några veckor totalt. Spännande!

Och jo, klart jag har fler härliga bilder från denna semester, men kanske ska cleara det med alla inblandade innan jag börjar lägga upp tänkte jag! Men bilden på min välgörare Simon får allt vara kvar tills han säger stopp! Kan även tillägga att det är han som nu för tiden skriker på mig i löpspåren så att jag tar mig runt!

Fridens.

 

Det är inte lätt att vara liten

Jag kom att tänka på det idag, hur allt kunde vara så självklart när en var liten, även fast det var jättefel så var det självklart att det var rätt, för en visste inte bättre. Ganska skönt ändå.

Som alla andra kids var jag djupt inne i “Alla barnen”-skämt, kunde väldigt många och drog dom allt för många gånger. Sådär som barn gör. Ett av skämten tyckte jag var extra roligt.

Alla barnen hade kondom utom Lasse, han använde ICAKASSE!

Jag vet! Helt sinnesförvirrat rolig det skämtet, sådär jagfårontimagenavhurjäklaskojdetär-roligt. Men jag ville göra det ännu roligare va, för alla vet att det roliga med det hela är inte att Lasse är så fattig att han inte har råd med kondomer, utan att han har en så pass stor lem att det enbart är en ICAKASSE som den kan få plats i! OH THE JOY!

Här kände jag att det inte riktigt var roligt nog va, det måste väl finnas någon annan kasse som är större än just en ICAKASSE? Jag funderade på det och kom fram till att skämtet behövde spetsas till lite. Här kommer den!

Alla barnen hade kondom utom Lasse, han använde IKEAKASSE!

See what I did there?! Jag bytte ut ICA mot IKEA! Och nu ska jag förklara min logik i detta. För jag kommer väl ihåg att jag var noga med att förklara varför det just skulle vara en IKEAKASSE. Värt att notera här är att jag då aldrig satt min fot på IKEA, jag visste bara att en kunde köpa möbler där.

Så i mitt huvud så fungerade det så att en gick till IKEA för att köpa typ en fåtölj, när en väl gjort det måste en ju bära hem den? Klart en måste det för på IKEA gör den ingen nytta! Därför MÅSTE det finnas kassar stora nog att kunna lägga en fåtölj i.

Jag trodde alltså att en bar hem fåtöljer i en plastpåse från IKEA. Makes sense? Yes? No? Kanske inte mitt starkaste ögonblick helt enkelt.

Nej men asså, fatta att IKEAKASSAR måste ju vara så stora att man får ner en fåtölj i den liksom, så jävla stor!

Något sådant kan jag tro att jag sa. Henrik, 10 år.

5'an

Måste varit runt denna åldern, här är skolavslutningen i femman. Är på väg in i kyrkan med min vän Stoffer, har även på mig min nyaste t-shirt som var köpt på marknaden i Töreboda! Näsan hade jag skrapat upp nån dag tidigare då jag cyklat ut på en åker och stått på huvudet. Mor var måttligt nöjd.

Fridens.

Utrensning

Efter jobbet idag så styrde jag kosan mot Töreboda för att hälsa på hos mina föräldrar lite. När jag väl kom dit så sattes jag i arbete på en gång, mor hade börjat rensa igenom ett par garderober och ville veta om det var något av allt hon hittat som jag ville spara.

Just där och då insåg jag att jag kanske har någon form av samlingsmani, för jag ville väldigt ogärna slänga något av det… Jag menar vem behöver inte ha kvar gamla räkneböcker där jag gjort mattetal? Det kan väl vara bra att ha nån gång?

Jag tycker att det är svårt det där, på något konstigt sätt så känns det som om jag slänger en liten del av mig själv när jag gör mig av med sådana saker. Vilket är helt vansinnigt, och jag inser det… Vet inte om det gör saken bättre eller sämre…

Det var inte många saker som slängdes får jag lov att erkänna, mest gamla kartonger till mobiltelefoner o.s.v. Sen så slängde jag faktiskt massa skrivböcker från skolan, och mattetalsböcker, jag är inte helt galen. Det mest spännande var väl att jag sparat dem till att börja med, det fanns liksom en papperskasse med säkert ett 30-tal små skrivböcker i.

Om ni undrar hur de böckerna ser ut så hittade jag en bild, så kika här ovan bara så ser ni. Vet inte riktigt hur länge dessa var i omlopp men jag kommer ihåg dem från lågstadiet och upp till högstadiet i alla fall. De är i A5-format.

Bland alla grejer så hittade vi även mitt första pass som var gjort 1986, det var lite småkul tycker jag, så det behöll jag allt ska ni veta, bild kommer nog upp inom kort. Och insåg precis att det faktiskt är Torsdag idag vilket gjorde detta till en Throwback Thursday i sanning!

Fridens.