Ett hyfsat högt berg

Dags för ännu en banner-bild och faktiskt den sista i ordningen! Måste faktiskt börja leta upp lite nya bilder att lägga upp, för så här roligt kan jag ju inte sluta ha, att skriva förklaringar alltså.

21

Bilden är tagen i Japan, berget på bilden är Mount Fuji och det är helt fantastiskt. Jag önskar att jag kunnat få en bättre kik på berget när jag ändå var där borta i österlandet. Men tyvärr så fanns inte tiden till det riktigt.

Bilden är tagen i all hast när jag satt på tåget från Kyoto till Tokyo. Jag försökte knäppa så många bilder som möjligt men tyvärr var rutan på tåget lite skitig och en massa andra saker kom i vägen. Vad för saker? Jo mest tunnlar faktiskt, jäkla sätt.

Men den där bilden blev jag i alla fall ganska nöjd med så den fick duga. Vill en ha en bättre bild så är det bara googla!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *