Vårpremiären

Nog kan vi väl kalla det vår även fast det haglade, snöade, regnade och var solsken här om dagen? Jag kände i alla fall att vädret denna dag var perfekt för att göra en vårpremiär på. Billingen såg lockande ut där i fjärran.

Så det var bara att bege sig ut, och inte långt därefter kom det en fundering till min välutvecklade hjärna.

Men snart så var jag en bra bit på väg!

För att strax där efter triumfera och få en belöning!

Och även det gick vägen faktiskt! Så då återstod bara en sak!

Så nu sitter jag här och är sådär härligt trött och slut lite överallt. Skönt att ha tagit sig ut för att springa igen efter ryggbesvär och diverse förkylningar. Uppfriskande och mysigt. Jag gillar att springa!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *