Dags att röja upp

Är det inte underligt att det kan bli så stökigt i ens hem när en har semester och knappt är hemma? Det måste väl ändå ha att göra med att en springer in och ut genom huset och liksom bara lägger saker “temporärt” under några veckor, så bara PANG! Helt plötsligt är huset fullt med grejer överallt som ligger i en enda stor oordning.

Det börjar bli så i huset nu, speciellt två rum. Kontoret och ett rum i källaren där vi har lite verktyg och grejer. Kaos. KAOS!

Sista helgen på semestern får nog spenderas på att fixa lite sånt småtjafs tror jag. Det kan vara skönt att få ur vägen. Hade egentligen behövt köpa massa pärmar och lådor å så också, sortera upp riktigt jävla ordentligt.

Nu när jag kommer att tänka på det så har vi faktiskt köpt en sån där dymo-märkare, här ska märkas upp! Inte en pinal ska vara utan etikett om vilken som är dess angivna plats.

Jag känner mig taggad.

Hur känner ni er?

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *