Massa spring.

Efter att ha latat till mig ordentligt under Mars månad (jag gick upp typ 4kg av de 10 jag tappat totalt) så har jag nu skärpt till mig igen. Denna veckan har jag hållt mig från allt vad sött heter och hållt ner portionerna samt kört en stabilare frukost och mer frukt på dagarna. Enda svackan var väl i onsdags när jag var på temakväll hos Marcus. Då blev det så jäkla god mat att hälften vore nog! Potatismos, panerad fisk och vitkålssallad med massa göttit i. Det var verkligen gudomligt gott! TACK MARCUS. För att inte tala om den grymt onyttiga förrätten. Mozzarella Sticks ;). På vägen hem sög jag i mig 2 cheese också. Men annars har veckan varit stabil. Så stabil att jag faktiskt tappat 2.7kg av de 4 jag gått upp. Tummen upp för det!

Har även hunnit med att springa tre rundor ute i det fina vårvädret, en på asfalt och två uppe i spåret. Galet härligt har det verkligen varit och jag är så taggad för att hålla igång detta!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det mat och sen jobbet. This is a very nice friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *