Ett ufo.

Hur fan flyger ett ufo?

Är det inte så att man måste veta hur ett UFO flyger för att man ska kunna säkerställa att det faktiskt är ett UFO som man ser där uppe i skyn? Är det inte själva flygmönstret som gör det till ett UFO och inte ett flygplan? Eller är det mer formen på själva farkosten som avgör om det är från denna jord eller från någon annan planet. För om något flyger som ett flygplan men råkar ha någon annan form så är det väl större chans att någon flygplanstillverkare eller liknande bara kommit på någon ny modell av sina flygplan. Ett flygplan i ett nytt chassi. Om det däremot är något som ser ut som ett flygplan men som rör sig helt i motsatt till vad ett flygplan ska kunna göra… Då blir det hela mer suspekt och utomjordiskt. Jag tror att jag avgör vad som är ett UFO på hur farkosten flyger och inte hur den ser ut.

Slutsats: Inget UFO

“Nej ni kan vara lugna, det är inget UFO, bara något nytt sorts flygplan”

Barnen tittade på henne med stora ögon. Hon tittade tillbaka och såg hur besvikna de blev, de ville verkligen att det skulle vara ett UFO, att de äntligen kommit hit. Hon ändrade sig.

“Eller vänta, det var ett UFO tror jag bestämt, ni såg väl hur blankt och fint det var?”

Barnens ögon började glöda av intresse och lycka, det var verkligen ett UFO de hade sett.

David: “WOW! Vad häftigt med ett UFO!”
Jesper: “Ja såg ni den bara WRoooooooooooom och åkte in bakom molnen!”
Olle: “Jag såg den först! Den blänkte jättehäftigt”

Hon log, “Ja det var verkligen en galen syn”, ibland måste man låta barnasinnet sitta kvar oavsett om all logik talar emot det. Barnen kommer prata om detta länge, och det gör sig väldigt bra som teckningsuppgift när de väl är tillbaka på skolan.

För det var väl inget UFO, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *