Julfest

Det händer saker till höger och till vänster så jag vet inte riktigt vart man ska börja berätta eller vart man ska sluta. En sak är säker i alla fall. I like it!

Det var ju julfest med jobbet den 27e november.  Det var väl inte så mycket jul över den i och för sig men cheferna bjöd de anställda på middag på en restaurang inne i stan. Det var mycket trevligt och maten var helt okej, inget spektakulärt… iofs så var kalven jäkligt mör och mysig och kladdkakan till efterrätt var massor med god så jag kanske inte ska knacka ner på den allt för mycket.

När middagen var gjord och alla var mätta och belåtna så gick vi upp till kontoret igen, för där väntade något extra spektakulärt.. Footsie awards… Veckan innan fick vi ge förslag på kategorier som vi skulle rösta fram våra kära kollegor i. Saker som röstades var i sådan form som “Who is more likley to… break a leg… to put ketchup on every meal…” Ja ni fattar säkert. Jag vann ett sådant pris. Mitt blev “Best Meat Sauce of the year!”. Mycket stolt och glad tog jag emot priset med huvudet högt!

Efter att vi gjort allt det där så började folk skingras, klockan närmade sig 12snåret och många gick hem till sitt. Jag och ett par andra drog vidare ut till en pub där vi satt en stund, jag gick efter nån halvtimma för att hinna med mitt sista tåg hem. Tydligen slutade pubkvällen med att en arbetskompis inte riktigt hittade till toaletten och ställde sig och urinerade i något han trodde var en “gränd” men den “gränden” var inomhus och var i anslutning till puben… Han blev tillbedd att lämna lokalen efter den lilla fadäsen. (Yes, han är dansk 😉 ).

Allt som allt en trevlig kväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *