Go-Cart!

Oh yes!

Nu var det ju ett tag sedan detta skedde då. 24e november för att vara exakt men det gör det ju inte mindre roligt! Eller ja det hade väl varit roligare om det hänt varje onsdag…. men sån tur har man ju inte.

Dansken på jobbet kom med förslaget att vi skulle åka iväg och köra lite Go-Cart ute i Richmond med jobbet för att ha lite roligt, alla tyckte att det var en jättebra idé och även cheferna tyckte det var en riktigt bra idé, så bra att de stod för hela kalaset!

Vi var 16 personer som drog iväg och körde, så hela banan var full med folk och man fick göra lite omkörningar och fightas där ute på banan, otroligt roligt!

Vi körde 4 race á 8 minuter och allt som allt gick det ganska bra för mig måste jag väl medge. Inte lika bra som för tysken dock. Han dominerade helt och vann race 2, 3 och 4. Vem vann då race 1? Jo det var jag! Sedan fick jag bästa snittid i 2 av loppen också, så det gick bra tyckte jag!

Något vi märkte ganska tydligt var att folk från Europa dominerade helt på go-cartbanan. Top5 var, utan inbördes ordning, Tyskland, Sverige, Holland, Danmark och Canada. Och jag riktigt älskade det!

Hade inte kört Go-cart sedan någon gång på högstadiet då min far frågade mig en dag om vi skulle åka ut på en runda. Han gillar att bara sätta sig i bilen och åka runt och kika lite på saker, ta en tur runt om och bara vara liksom, och det är klart man följer med för det är rätt rogivande och härligt! Nu slutade det ju i att han åkte iväg till en go-cartbana så jag fick köra ett par race! Sjukt roligt hade jag minns jag. Och jag gjorde fel i varenda skarp kurva 😉

Allt som allt en riktigt rolig dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *