Vecka i filmens tecken.

Förra veckan var rätt galen rent biomässigt måste jag nog nästan ta och erkänna. Det är nästan så jag får lite ångest över hur mycket popcorn och läsk jag drog i mig under 3 dagar…

Det började på Söndagen då jag hade sjukt lite att göra, så när klockan var 12 så tog jag mig in till stan för att gå på en klassiker igen… Och japp det var samma klassiker en gång till! Jag tyckte den ar så charmig att jag bara var tvungen att se den en gång till nu när jag ändå hade chansen.

The Maltese Falcon

The Maltese Falcon

Den var minst lika bra andra gången ;).

På Måndagen så gled jag och en från jobbet till en gammal biograf där de visar filmer som precis håller på att gå ner från bioscenen, och de visar dom för ett billigare pris. 2 filmer för 7 dollar. Så vi drog dit och tittade på Inception, för han hade inte sett den och jag ville se den igen. Och jag måste väl erkänna att den blev lite bättre andra gången man såg den 🙂

Sedan så avslutades biokavalkaden på tisdagen med att gå på nya Harry Potter! Fy fan säger jag :D:D:D Fy faaaan vilken jävla skitfilm det var, USCH… Jag blir bara arg när jag tänker på det så jag ska sluta tänka på det och gå till jobbet istället. Pusshej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *