Japan – El är bra att ha.

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag tog mig över halva Japan med hjälp av tåg. Det var alltså dags att lämna Tokyo för att återvända till Fukuoka. Dagen började med sovmorgon och packande, sedan blev det lite lunch med Billy innan det var dags att bege sig. Från det att jag satte mig på tåget tills dess att jag gick av i Fukuoka var det 6 timmar… Lagom uppvärmning för flygresan hem.

Föga förvånande så var det inte så mycket som hände under tågresan, jag satt mest still och lyssnade på musik. Jag hade till och med så tråkigt att jag började lista alla stater i USA… Två missade jag, ett slarvfel och en hade helt fallit bort.. Illinois och Alabama. När jag väl gjort det så gick jag vidare till att lista alla länder i Afrika, där missade jag 5st… Gabon, Botswana, Niger, Nigeria och Ekvatorialguinea. Seeedan så listade jag länderna i Asien och missade två där också… vad är detta! Aja, ni fattar grejen, jag hade lite att göra och bestämde mig helt enkelt för att hålla igång geografikunskaperna!

Kom fram och blev mött av Jason och hans kompis som är fransman. Vi gick och käkade och sedan stack vi hem till Jason medan hans kompis åkte hem till sig. Och nu ligger jag här på golvet igen och har det gött!

El… Det verkar som om all el här i Japan är dragen med sladdar i luften. Alltså de hänger lite överallt vilket känns jättekonstigt så vi i Sverige har det mesta under jord. Det måste väl vara för att de inte har någon plats i marken pga alla tunnlar eller något 😉 En sak är säker, det gör inte mycket för vyn!

God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *