Drive-by-running

Så jag var med om en rätt underlig grej här om dagen då jag var uppe på billingen för att ge mig ut på en liten joggingrunda.

Just denna dag hade jag tagit bilen upp för backen, ja jag vet att det låter lite underligt att ta bilen upp för berget bara för att springa där uppe, men ibland är jag inte helt upplagd för att gå upp för det där aset till backe helt enkelt.

Anyoldhow.

Jag hade lämnat bilen för att gå bort mot startområdet när en bil kör upp bakom mig och från baksätet hoppar det ur en kvinna och börjar springa. Hon tar och börjar löpa direkt från bilen. Sen försvann hon bara som en gasell!

Det såg så lustigt ut, bilen svänger upp, dörren öppnas och ut kommer en person som börjar springa. Här ska fan inte slösas någon tid, bäst att löpa DIRR!

Jag beundrar henne enormt och vill hemskt gärna göra så en dag jag också, så om nån vill skjutsa upp mig till berget så säg till, då kan min dröm gå i uppfyllelse.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *