Weebls-stuff!

Igår kom det till min kännedom att en vän till mig helt hade missat Weebls-stuff! Och eftersom jag här om dagen så villigt delade med mig av Melodysheep till lyckligt ovetandes personer så tänker jag även denna dag slå ett slag för saker som kan gått er förbi!

Min första kontakt med Weebls-stuff var 2003 när BADGER BADGER BADGER flöt upp till ytan ute på interwebben. Sedan har många andra fina låtar gjorts t.ex. Narwhals, Amazing horse, Japanse Girl och Kenya. Ja listan kan göras lång. Men här kommer just de fyra låtarna inlänkade rakt här i bloggen så ni kan förlusta er, tänk vad bra!

Kan väl även lägga till att dessa animationer i början var gjorda i Flash och gick som en loop precis så länge som du hade uppe websidan, det finns 10-timmarsversioner på youtube men de länkar jag inte till, ni får de förkortade versionerna 😉

 

 

 

 

Nej det får väl räcka där helt enkelt!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *