Lördagshäng, Guetta och Ultimate!

Jag var iväg på en spelning i söndags, David Guetta var i stan och jag hade köpt mig en biljett för mina surt förvärvade slantar! 550kronor kostade den ungefär och det var det helt klart värt. Inte nog med att David Guetta spelade så var Avicii en av de som var förakterna. Och Avicii är en DJ som jag tycker är riktigt bra också.

En galet rolig kväll och som jag skrev till en kompis, som sedan översatte det till mer direkt och awesome engelska när jag förklarade att det fan är bra grejer som spelas när man känner att tyget i byxorna börjar röra på sig av basgången… “My pants are vibrating!..This must be good!”

Här är en liten kortis från kvällen!

David Guetta är mycket bättre live än vad han är på skiva enligt mig. Kanske för att han jobbade upp mycket mer House i sin liveset än vad han gör på sina släpp :). Och som jag skrivit i ett par andra inlägg så är jag faktiskt fortfarande lite förvånad över hur öppet det är med droger runt häromkring, under spelningen så luktade det gräs titt som tätt och precis i början kom det fram en tjej till mig och min polare och frågade om vi hade LSD eller Extacy att sälja. Så vi sålde henne lite sockerpiller för 200 dollar och tjänade en hacka! Eller nej.. nej det gjorde vi inte men förvånad blev jag iaf!

Sedan så var jag då iväg på Ultimate idag igen och det var också trevligt. Jag börjar förstå mer hur flytet i spelet fungerar och lite mer exakt vad jag ska göra och hur jag ska göra för att lura iväg mina motståndare. Jag gjorde inget poäng idag dock, jag fångade en disk riiiktigt nära målområdet, men det fick bli en pass till en medspelare istället som gjorde poängen. Det är jag och Henrik Sedin, Assistkungarna 😉

Allt som allt en mycket lyckad helg! På lördagen var jag dessutom ute och käkade med Johan och Steff, vi tog Mongolen igen och det var lika gott som vanligt. Satt där och frossade i oss mat och pratade om ditt och datt för att sedan fortsätta konversationerna på ett café inte så långt därifrån. Riktigt mysig lördag :). Lite trist att alla caféer runt om i staden här är stora kedjor bara, man saknar den där småcafékänslan lite!

Nu, dags för dusch sen säng! natti 😀

Lynn Valley & Ultimate eh…

Så det har väl hänt en hel del grejer ändå, men inte så mycket på samma gång, förvirrande inte sant?

Jag var iväg på en liten tur med min Holländska vän Sten här om söndan. Vi tog bussen till Lynn Valley och gick runt där lite, 30 minuter med en buss och man befinner sig i rena rama urskogen! Otroligt härligt var det även fast det regnade. Men som jag sagt tidigare så har jag i stort sett blivit immun mot regn sedan jag kommit hit. Tillfällen då jag i Sverige inte hade tagit mig utanför dörren utan paraply glider jag runt i utan här borta. Vet inte riktigt hur det kommer sig men så är det i alla fall .

Lynn Valley är ett område i norra vancouver som har massa spår och broar, vattenfall och annat fint å kika på, och träd, stora träd! Så vi vandrade runt där i nån timma och njöt av utsikten och tog lite kort. Tänkte ladda upp lite bilder men det är lite för sent för att jag ska orka härja runt med dom nu så det blir bara en än så länge!

Hängbro

Hängbro

När vi var klara där så åkte vi tillbaka ner mot stan, hittade en Malaysisk restaurang och åt där, jag åt nasi goreng och det var otroligt gott! Har aldrig ätit det innan så en ny erfarenhet att pricka av listan. Sedan blev det faktiskt så att vi spelade Magic the Gathering hemma hos Sten, har aldrig spelat det innan heller riktigt, kommer bara ihåg hur några klasskompisar från gymnasiet spelade det och höll på. Men det var faktiskt ganska underhållande. Så vi satt och spelade det lite samtidigt som Vancouver krossade San Jose i hockeyn!

Ultimatesäsogen har dragit igång också! Vi har kört 3 matcher och förlorat 3 matcher. Dock så har jag tagit poäng i varje match så jag är nöjd med min insats även om jag inte riktigt har uppfattat alla detaljer i spelet än och inte kan läsa frisbeen så värst bra heller. Men jag blir bättre och bättre vilket är ett gott täcken. Var även tvungen att börja stretcha mina höftböjare mycket mer för de började smärta så in i helvete efter andra omgången. Kunde knappt springa… Så nu varje gymdag så kör jag lite extra för benen, utfall och lite snabba vändningar för att stärka upp dom sakta men säkert, och mycket stretch på det! Jävlar vad grym jag ska bli på Ultimate! 😉

Nej det är dags för mig att krypa till kojs! Jag har länge utövat en princip här på bloggen att jag inte ska “be om ursäkt” för att jag inte har postat på ett tag. Och det tänker jag inte göra heller! Men jag ska lägga till en princip till.. Säg aldrig att jag ska posta något “i morgon” för då blir det nästan som en spärr i huvudet på mig så inget blir postat alls! Jag är lite konstig på det sättet.

Så tills nästa gång

Fred!