Tio i Tolv!

Satt och lyssnade på gårdagens låt och kände att “Fan vad den är lik den där där de sjunger “If I could turn back time, to the good old days”. Har hört den på radion då och då. Så kollade jag upp vilken låt det var… Så visade det sig att det är samma band… Inte konstigt att de lät lika!

Twenty One Pilots – Stressed Out

Fridens.

Tio i Tolv!

Var på Hardrock Café igår och då kom denna gamla dängan upp. Jag satt där som en man i övre medelåldern och klappade med så att händerna började svida. Vet inte vad det säger om mig, antagligen mer än jag vill erkänna.

Dire Straits – Walk Of Life

Fridens.

Tio i Tolv!

Som ni kanske märkt hakar jag ofta upp mig på röster jag tycker är fina. Säger att det är något “speciellt” med rösten liksom. Det är tjatigt jag vet, men det är ju fan något speciellt med hans röst! Den är så fiiiiiiiiin!

Dessutom får denna låt mig att tänka på något, jag vet inte vad men jag får en viss känsla i kroppen av den. En känsla av att allt är möjligt på nåt sätt, att världen ligger framför mig, härligt helt enkelt. Kan helt ärligt säga att denna känsla inte alls är baserat på något i texten eller så utan bara en känsla av musiken!

Red Hot Chili Peppers – Otherside

Fridens.

Tio i Tolv!

Det var längesen jag lyssnade på deadmau5. Känns som om han inte har släppt något på jättelänge. Jag var ett ganska stort fan ett tag, sörplade i mig allt han släppte så fort det bara gick. Var även på en livespelning med honom när jag bodde i Kanada. Inte jättetight spelning men det var underhållande!

Efter ett tag blev jag trött på att följa honom dock, inte så mycket på honom utan mer på många av hans andra fans som överöste på med kommentarer om hur jävla bra han var hela tiden. Om han lade ut ett ljudklipp på 5 sekunder så var 90% av kommentarerna “DAMN THATS INCREDIBLE I WANT MORE, GIVE ME MORE !!11!!ELEVEN”

Hur som helst så fick jag höra en ny låt idag, det gjorde mig glad, så här kommer den!

deadmau5 – Let Go

Fridens.

 

Tio i Tolv!

Det är Tisdag idag och kanske inte jättemottagligt för just detta band. Men den här låten är så vacker så jag var tvungen! Det är inte den typ av låt en riktigt tänker på när en tänker på just Rammstein. Han har en fin röst ändå den där Till Lindemann.

Rammstein – Ohne Dich

Fridens.