Det drar ihop sig!

Ja vad ska man säga? Det finns inte så mycket att säga faktiskt mer än att det drar ihop sig. Jag har 10 dagar kvar på jobbet nu. TIO DAGAR… Det känns otroligt galet och tiden har gått så fasansfullt fort så ni anar inte. Det känns som om jag kom hit för ett par veckor sedan. Har även fått det berättat för mig att ungefär två dagar efter jag kommit hem så kommer det kännas som om det var flera år sedan det var som jag bodde i Kanada. Även det lär bli lite spännande!

Jag har ett par grejer planerade nu de sista veckorna så det kommer bli lite roligt. På fredag ska jag bland annat göra “The Grind” och efter det så visas bannemig Jurrasic Park på bio så DET lär jag ju gå på. Sen på lördag ska jag gå på Vancouver Whitecaps VS LA Galaxy (fotboll). Tyvärr så verkar inte Beckham spela men man får vara glad för det lilla helt enkelt. Sedan på söndag så är det PRIDE här i stan, ska vara ett jäkla hallabaloo har jag hört så man får nog ta sig en sväng å kika på det också!

En rätt tråkig grej är ju dock att det hänt något med min kamera, har fått skit på sensorn eller nåt så om jag zoomar in med den så blir det en artefakt på bilden. Otroligt irriterande, fan andra kameran jag har här borta nu! Är kanske tur att jag inte har nån häftig systemkamera, hade väl pajjat den fortare än fort 😀

Har även börjat fundera på vad jag ska säga till folket på jobbet när jag blir avfirad. Så häftig är jag, har jag varit där i ett år så måste jag ju säga något. Och jag tänkte försöka få till något mer stilfullt än “Well thats that mofos! I’m off!”. Tänkte även bjuda ut två av mina kollegor på lunch innan jag drar mig iväg. Har även tänkt ställa mig på jobbet och härja till lite köttfärsås så alla får smaka på delikatessen. Man är ju inte kallad “Mr. Meatsauce” för intet liksom ;).

Kommer inte ihåg om jag berättade om mina skattepengarhärjerier eller inte här. Lång historia kort. Jag gick till ett skatte”proffs” som kollade in mina papper och sa “you man, du är skyldig Kanada 500 dollars och mig 150 dollars om du vill jag ska hjälpa dig” så jag tackade nej till det erbjudandet. Fick hjälp av en arbetskompis istället som sa “you man, Kanada är skyldig dig 8 dollars!”… jag gick på hans bana istället och lämnade in skattepapprena. spola fram nån månad eller två och jag får ett brev på posten… “Yo man, detta är skattehärjet, du hade gjort lite fel på din deklaration så att säga… Kanada är skyldig dig 260 dollars inte 8 dollars, så här får du lite caaaash”. en glad överraskning helt enkelt! Pga detta känner jag att jag borde bjuda ut honom på lunch också, som tack för hjälpen!

Nej dags att återgå till att slappa loss och lyssna på podcast! 22 dagar tills dess att Tobbe, Madde och syrran kommer hit! SPÄNNANDE!

Puss på er 😀