Träningsvärk. Jag vill kalla den Sven.

Träningsvärken SVEN sitter i mina ben. Fy helvete vad det värker! Riktigt skönt! Jag har knäböjen att tacka för denna mysiga känsla. Instruerade Power i tisdags och även fast jag körde utan några vikter alls så skakade benen helt galet mycket när knäböjen var över. Det verkar som om kroppen tycker att min egen tyngd räcker gott och väl för att jag ska känna av det.

Nu ska jag snart iväg på en liten joggingtur med en kompis. Får se vad detta gör med mina stackars ben, de måste bli pigga tills på lördag. På lördag smäller det, då är det instruktörsdag i Skövde och det ska tränas så galet mycket att hälften vore nog! Skoj skoj 🙂

Done and done.

Varit hos tandläkaren, har ett besök kvar innan jag är klar! Skönt som tusan, synd bara att nästa tid de hade ledig var 15e JUNI… vafan nästan två månader, det är ju helt galet…

Bilen fick en efterkontroll, fixa lite lampor, däcken och handbromsen. Så det hade ju kunnat vara värre! Ska slänga på sommarsulorna nu innan jag åker in till mariestad ikväll för å köra POWER! Har inte gjort det sen i februari så det ska bli riktigt intressant och roligt! 🙂

Bilbesiktning…

Roligt det där. Hade tydligen bokat in både tandläkare och besiktning på samma dag och vid ungefär samma tid. Tur man har en snäll mor som kan åka och besiktiga åt mig.

Tyvärr såg jag precis innan hon skulle åka att mitt högra framdäck är helt blankslitet på utsidan! Inre halvan har jättemycket mönster, yttre har inget alls. Lär ju bli en stor fin anmärkning på det! Känns som om man borde kolla upp det där, måste ju vara någon sorts hjulinställning eller liknande.

Kommer bli en billig dag 😉

Det som stör mig mest är väl att jag såg det IDAG, hade jag sett det igår eller i helgen hade jag ju dragit på sommardäcken. gnngngngn!

Julklapp blev dyrklapp…

I julklapp till min bror så köpte jag och min syster en skottkärra. Den var på 90 literskärra från ekeby. Han fick den och blev glad men skulle byta den mot en på 110 liter. Fine, det är ju inga problem!

Men det var tydligen problem för den har varit här hemma nu sedan i julas och jag har stört mig på den hela tiden. Så igår ringde jag till hemgården och undrade om man kunde få lämna in den och hämta ut en på 110 liter istället. Även fast det nästan var 6 månader sedan som den var köpt. Det gick bra sa dom. Awesome tänkte jag.

Packar in skottkärrejäveln i bilen och beger mig mot affären. Kommer dit, lämnar tillbaka den och en anställd tar emot och går och hämtar den större varianten. Där står jag i godan ro och får reda på att det är 900kr som skiljer dom två. Jag hade trott det skulle vara 500kr ungefär. Men vad ska man göra. Han ville ju ha en på 110 liter. Jag hostar upp mina surt förvärvade kontanter och ler.

Snubben som hämtade den nya skottkärran glider upp och ställer den vid mig. Jag tittar på den, tittar på honom, tittar på den och tittar på honom igen. Jag ser nog lite förvirrad ut och utbrister “Eh.. Jag tar den hemskt gärna omonterad…” får som svar att “Denna kommer inte omonterad”.

Den kommer inte omonterad… INTE OMONTERAD. Kan ju tala om på en gång att en monterad 110 liters skottkärra INTE får plats i min fina lilla opel… Frågar försynt om det är okej att jag hämtar den i morgon istället. Det var det som tur var…

Så jag åkte dit med en skottkärra och ett kvitto. Åkte därifrån utan skottkärra och med två kvitton. Klockan 10 öppnar dom, dags att hämta en skottkärrajävel!

Spännande saker.

Satte mig i min fina stol strax efter att jag vaknat. Det knakade lite i höger armstöd och jag kände lite på det. Det var lite löst… Jaja tänkte jag och fortsatte min dag. Bestämde mig för att ta det lite lugnt med just det armstödet och inte luta mig så mycket på det.

Ställer mig upp och går ner en våning för att äta lite frukost, kommer upp och slänger mig i stolen som vanligt och PANG. Ja där hade vi ett armstöd ja, va trevligt! Och  ett portabelt sådant också, kanske ska ta med till jobbet och stå å hänga på?

Men får väl vara glad att det gick bättre denna gång än förra gången en stol gick sönder… Då hade jag sett en lite spricka vid ett av ryggfästena men tänkt inte så mycket på det, stolen höll ju? Nån månad senare lutar jag mig bakåt och faller handlöst ner i golvet, bakhuvudet nån centimeter från att slå i ett bordshörn! DET VAR SPÄNNANDE 😉

Massa spring.

Efter att ha latat till mig ordentligt under Mars månad (jag gick upp typ 4kg av de 10 jag tappat totalt) så har jag nu skärpt till mig igen. Denna veckan har jag hållt mig från allt vad sött heter och hållt ner portionerna samt kört en stabilare frukost och mer frukt på dagarna. Enda svackan var väl i onsdags när jag var på temakväll hos Marcus. Då blev det så jäkla god mat att hälften vore nog! Potatismos, panerad fisk och vitkålssallad med massa göttit i. Det var verkligen gudomligt gott! TACK MARCUS. För att inte tala om den grymt onyttiga förrätten. Mozzarella Sticks ;). På vägen hem sög jag i mig 2 cheese också. Men annars har veckan varit stabil. Så stabil att jag faktiskt tappat 2.7kg av de 4 jag gått upp. Tummen upp för det!

Har även hunnit med att springa tre rundor ute i det fina vårvädret, en på asfalt och två uppe i spåret. Galet härligt har det verkligen varit och jag är så taggad för att hålla igång detta!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det mat och sen jobbet. This is a very nice friday.