Så jävla duktig.

Ibland är jag så jävla duktig. Speciellt på Onsdagar för det är min lediga dag, då är jag som bäst.

Innan klockan slagit 09:00 idag så hade jag
1. Vaknat
2. Tvättat tre maskiner tvätt
3. Tumlat två maskiner tvätt
4. Hängt en maskin tvätt
5. Sprungit 2.5km
6. Ätit frukost
7. Diskat frukost
8. Bäddat sängen med rena sängkläder
9. Vikt och lagt tillrätta all tvätt
10. Känt att “Fan, jag får mer gjort innan 09:00 än vad vissa får gjort på en hel vecka”

Så nu chillar jag bara. Jag är som mest effektiv innan 10.00, sen går det bara utför 😉

The träning.

Nu när det verkligen börjar närma sig Göteborgsvarvet så har jag intensifierat träningen ännu lite mer. Från att stå på nästintill obefintlig mängd träning till att träna 5, 6 gånger i veckan. Jag hoppas att det kommer ge resultat i slutändan.

Inte nog med att Göteborgsvarvet nalkas så är jag nu även anmäld till Viken Runt. Detta är något jag velat göra sedan jag var liten grabb, äntligen så kommer det att ske! Viken runt är en cykeltävling som utgår från Töreboda, sedan cyklar man runt sjön Viken, totalt är det 72km. Jag kommer att göra detta med två vänner, ska bli riktigt kul!

Så hur har nu träningen gått det senaste? Bra får jag nog lov att säga. De senaste passen jag gjort är som följer:

Söndag 14/4-2013: Löpning 15km
Måndag 15/4-2013: Spinning 55 minuter x2, så 110 minuter totalt
Tisdag 16/4-2013: Spinning 45 minuter, yoga 55 minuter
Onsdag 17/4-2013: Löpning 2.5km, skall även ut på en tur ikväll.

Sedan väntar lite löpning i morgon också, efter det tar jag lite vila på fredag (tror jag).

Ibland så fastnar jag i det där med att träna, nu är det bara att hålla i. Just nu har jag den där gamle mannens ord till mig färskt i minnet. Har för mig jag skrev om det tidigare eller hade med det i ett videoinlägg. Men det var när jag var i Kanada och körde idioten upp och ner för en bro. Jag möter en äldre herre som går förbi och han säger “You know what they say! TRAIN HARD; WIN EASY”. Lite så känner jag just nu.

puss på er 🙂

Cykeltur.

Efter att jag kommit hem från jobbet igår så var jag omåttligt uttråkad. Jag hade inget planerat och ingen aning om vad jag kände för att göra. Det hela löste sig med att jag satte mig på cykeln och tog en liten tur i det härliga vårvädret, även om det var lite mulet just igår.

Det var riktigt skönt att ge sig iväg ut och cykla lite, det fick om något mig att verkligen se fram emot att våren ska komma fortfortfortare!

Men när jag höll på att cykla runt stan så märkte jag att vid varje tramptag så gnisslade det, och det lät som om att det kom från kedjan.

VAFALLS!

utropade jag bestört.

JAG HADE JU CYKELN INNE PÅ SERVICE SÅ SENT SOM IGÅR!

Smått konfunderad så fortsatte jag min cykeltur, gnisslandet kom och gick. Tillslut hittade jag vart missljudet kom från. Det kom från, håll i er nu…. Min ena sko! Jag hade foten lite för nära själva trampstången(om det nu heter så). Så varje gång som trampan for upp så gnisslade gummit i skon till då den mötte stången. Mysteriet löst och jag cyklade vidare.

Har även bestämt mig för att cykla Viken runt detta år. Kommer antagligen bli Oxtrampet också, men det får tiden utvisa!

Dags att starta dagen, puss på er!

Skoooor!

Jag beställde skor från interwebben här om veckan, eller ja, det var förra tisdagen. Jag fick dom igår! Väldans snabb tycker jag med tanke på att det var från England jag beställde dom.

Saken var bara att jag beställde för stora skor tydligen. Istället för 44.5 så fick jag hem 46.

MEN det verkar som om de passa i alla fall så jag hade tur som en tok och de sitter som en smäck, så här ska springas som en dåre fram och tillbaka 🙂

Har även kommit fram till att jag ska köra spinning i 90 minuter på Måndagar efter jobbet och på Tisdagar blir det Body Pump och Yoga. Onsdag-Torsdag är det jogging som gäller samt en dag på helgen.

Nu ska jag sova. Kommer somna som en glad man med nya skor.

Puss.