Four in a bed!

Idag gick det överstyr med min småfascination av Four in a Bed. Innan har jag tittat på det när jag legat i soffan och bläddrat igenom kanalerna. Då har det varit lite av en glad överraskning när det dykt upp!

Här om dagen så låg jag i soffan, kollade in tv-tablån och insåg att Four in a Bed skulle börja om 20 minuter. Jag satt därför kvar och inväntade programmet, sådär som en gör med gammeltv!

Four in a Bed går ut på att fyra ägare av Bed & Breakfasts åker runt och bor hos varandra och ger betyg, den som vinner får ett sånt där plakat att sätta upp och äran att vinna. De kan vara så elaka mot varandra och vissa är jättekonstiga medan andra är normala. Jag tycker att programmet är mysigt!

Men idag så tog det ny fart… Idag så har jag suttit och kollat på det på youtube! Det är nästan så jag får kolla om det finns någon DVD-box med alla säsonger så jag har något att kolla på innan våren kommer!

Fridens.

 

Tio i Tolv!

Blev introducerad till Johan Alander genom Kobra om jag inte minns fel. Ruskigt bra program på SVT det om ni missat. Fantastiskt. Och jag gillar känslan i Alanders låtar, något melankoliskt men ändå hoppfullt.

Johan Alander – Östersönder

Fridens.

 

Tummen ur!

Idag fick jag tummen ur, jag gjorde grejer jag borde gjort för ett tag sen, blev lite städning, mycket diskning och lite strykning.

Alltså det här med att stryka kläder. Jag gillart! Det är fantastiskt rogivande att stå där och få det att se fint ut. Kan dessutom säga att skjortor som inte blivit strukna sedan inköp och som använts flitigt inte är allt för lätta att få rätsida på.

Just nu så tränar jag mest på att stryka faktiskt, efter ett helt liv stryklös så behövs det lite övning för att få snits på det. Övning ger färdighet vet ni. Och repetition är kunskapens moder!

Nu blir det sängen, är så trött att det sprutar ur öronen.

Fridens.

Tio i Tolv!

2001, 2002 nån gång så var jag på ett LAN någonstans i Västsverige. Där på detta LAN så spelades denna låt och jag blev fast. Jag fick hela discografin (såklart? varför nöja sig med en skiva liksom) av Theremin, och började lyssna så att öronen blödde. Men lika glad var jag för det.

Welle: Erdball – Deine Augen

Fridens.

 

Det totala förfallet.

Jag har inte varit hemma så mycket på sistone känns det som. Har mest flängt runt och härjat. Detta gör att det är så otroligt konstigt att det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Jag förstår det inte.

Det verkar som att när jag är själv så går jag loss på att ha oordning istället för den ordning jag är van vid att skapa kring mig. Jag kan ställa saker lite varstans, låta disk stå ett par dagar, inte plocka undan grejer o.s.v.

Morgondagens plan är nu att ta reda på allt detta förfall och sedan hålla efter det så gott det går! Men det är spännande hur fort det går ändå.

En sak jag funderat på är när det är en märker att det gått överstyr. För det byggs upp gradvis, för i början så ser en det inte, men sedan blir det smärtsamt tydligt att det inte står helt rätt till.

Men något ska en väl ha att göra på en Lördag också, eller?

Fridens.

Tio i Tolv!

Om jag minns rätt så var denna låt den alla första som jag lade till i en spellista. Har även för mig att en kompis skickade den till mig i ett meddelande på Spotify, alltså så var det den första jag lade i en spellista och den första jag fick i ett meddelande. Inte illa ändå. Med en sådan dubbel så kan den inte lämnas utanför!

Ferry Corsten – Possession

Fridens.

 

Vad är det där?

Visst ser jag lite fundersam ut, jag antar att jag var det också. Bilden är tagen på en liten buss som tog mig, syrran, Tobbe och Madde till Capilano Suspensionbridge i Vancouver.

IMG_7010

Jag gillar verkligen den här bilden, jag tycker att jag gör mig i den.

16

Det var inte jättemycket utrymme i bussen dock, ganska små men väldigt fina säten!

IMG_7005

IMG_7004

Hela trippen till den där hängbron var också intressant. Det var en incident med min syster som är höjdrädd. Hon hävdar att hon tog sig ut halvvägs, vi hävdar att hon knappt kom ut en fjärdedel. Det kanske finns bild på det nånstans, kanske inte, oavsett kommer striden att fortsätta!

IMG_7017

Där är bron i alla fall, den är ganska lång! Sen hittade jag dessa två pärlor!

IMG_7104IMG_1879

Så söta så, Tobben och jag!

Fridens.

 

 

Pubquiz

Lite lustig sak hände idag.

För några dagar sedan så fick jag en förfrågan av en kompis om jag ville med på ett pubquiz. Det var idag detta pubquiz. Han och hans bror med sambos brukar göra det varannan Onsdag nämligen. Jag är vän med båda bröderna. I alla fall så var den ena brodern, Simon, iväg med jobbet så han kunde inte delta. Det faktum och att jag och den första brodern, Jesper, inte setts på typ 1½ år gjorde att han frågade om jag ville hänga med och ta Simons plats denna Onsdag. Det låter mer komplicerat än vad det är, jag lovar.

Hur som helst så följde jag med på detta äventyr, men först såg jag till så att det inte var några extrema förväntningar. Inte så att jag vill komma där och sabba något winning-streak eller så. Men det låg på en rätt lagom nivå så det var bara att tuta och köra.

Quizet gick helt okej, vi kom på en delad fjärde plats av ett tiotal lag, så det får en väl säga är godkänt ändå.

Men på väg hem så kom jag att tänka på en grej som var lite lustigt med denna kväll. Simon, som jag springer med, hans sambo har jag träffat som hastigast när jag mött de ute på stan, sagt hej och så, men inte mer. Så nu när jag träffar henne för första gången för att umgås så är inte ens Simon med. Det tyckte jag var lite lustigt!

Hur som helst så var det en mycket trevlig kväll! Jag fick dessutom träffa Jespers sambo också, så det blev två nya bekantskaper denna kväll, kul!

Fridens.