Spinning – börjar närma sig avslutet!

Just nu så sitter jag och plockar ihop ett spinningpass som jag ska köra på Torsdag. Det blir mitt sista spinningpass på Actic i Mariestad. Jag hoppas verkligen att det kommer ett par personer på passet i alla fall!

Jag tänkte vara så fräck att jag tar ett par av favoritlåtarna från mina tidigare pass och gör ett “Best-of”-pass nu det sista.

Så det blir lite gammalt blandat med lite nytt till en underbar mix av pure awesomness som kommer ge deltagarna en öronorgasm i 130bpm 😉

Har ni inget för er på Torsdag så ta er till Actic i Mariestad och var med på spinning 19.00! DO IT!

T-11 Days and counting…

Rätt skadat det, snart är det bara en vecka kvar tills dess att jag drar. Så kan det gå!

Helgen har varit mycket kompetent måste jag säga. Det är väl bara nu på söndagen som det har tonats ner lite. Vaknade 11 idag. Sjukt sent enligt mina normer och jag vart lite förvånad själv måste jag säga. Somnade väl runt 02 så det var väl ganska så behövligt ändå.

I fredags var jag hos Jonatan och käkade lite tacos och kollade på den nya Karate Kid. Vilken borde hetat Kung Fu Kid istället då det faktiskt var det de höll på med. Helt okej film men inget direkt speciellt. Den var otroligt våldsam måste jag dock säga, mycket våldsammare än originalet! Hyffsad underhållning!

Igår var jag till Tobbe och Madde en sväng och hängde där mest hela dagen, vi var iväg på matfestivalen i två omgångar och jag lyckades köpa mig en väska till datorn så jag är nöjd som en nöjd person :). Det blev även lite bugg inne vid torget på kvällen, hade glömt hur kul det var! Jag hade dock glömt massa turer men det kommer väl tillbaka när man kört ett par danser kanske 😉

Annars har veckan varit mycket bra. Gjort min sista hela vecka på jobbet. Varit och käkat 3rätters på tisdagen med brorsan och på onsdagen med emelie. Var hos Bertil och tog en pizza i torsdags och så då Jonatan på fredagen. Bilen går på högvarv trots att den håller på att rasa, men jag är glad så länge den håller tills på torsdag 🙂

T-15 days and counting.

Det börjar bli mycket mat nu. Väldigt mycket mat.

Igår var jag och bror iväg och käkade på King Fisher i Mariestad, blev en 3-rättare indiskt och det var gött å starkt som tusan. Mycket trevligt var det också. Även om styrkan på maten gjorde att jag vaknade kallsvettig 04.45 med magen i uppror och en kräkreflex som höll på att flexa upp något obeskrivligt. Lyckades dock hålla mig undan från det och när jag ändå var vaken så stängde jag av alla klockor och gjorde mig redo för jobbet.

Idag var jag till Skövde och umgicks med Emelie! Vi käkade en 3-rättare på Mangos och det var riktigt gott och inte alls lika starkt så jag kommer nog klara natten bättre :). Mycket roligt var det! Tack 🙂

När jag lämnat Emelie så blev det en impulssväng in till Flistad där jag hälsade på Tobbe och Madde när de grejade med Tobbes bil. Blev även bjuden på massa fika… Fy fan vad jag har ätit!

Jäkla tur att jag lyckades klämma in lite styrketräning idag så jag brände lite Kcal iaf! Annars hade jag haft rejäl ångest just nu ;).

Har även postat brevet till Motormännen!

Listan betas av!

Jag har gjort två saker som stod på listan idag. Jag har dock ingen lista utan det är bara saker jag haft i huvudet som jag måste göra. Men två av sakerna som är i huvudet som måste göras är gjorda, vilket är najs!

Jag har valt försäkring! Det fick bli Länsförsäkringar. Det kommer kosta mig 4450kr istället för då Folksams 11500kr, Trygg Hansas 8500 eller IF’s 4954kr. Avtalen skilde sig inte vad jag kunde se så då var det inte så mycket att orda om :). Får hoppas det blir bra!

Har även fixat klart grejer som behövs för att få ett Internationellt körkort. Måste bara posta brevet så är det ordnat!

Nu har jag väl bara tusen saker till jag måste göra. Frågan är vilka det är 😉

Passet!

I FOUND IT.

Det är inte lätt när det är svårt. Eller när närminnet inte fungerar riktigt som det ska.

Gick runt här och plockade och funderade på vart i heeelvete jag hade lagt det. När hade jag det senast och så vidare. Fick en flashback om att den kan ligga i en väska. Men vadå väska, varför skulle jag lagt den i en väska för? Kollar min nuvarande väska och hittar den inte. Tittar i min gamla axelväska och då slår det mig. Klart att passet ligger i den väskan!

Var ju för i helvete den väskan som jag använde när jag och syrran åkte till Grekland. Och mycket riktigt låg passet där så prydligt så bland flygbiljetter och annat skoj.

Jag hade till och med stoppat undan väskan i förvaring så den inte skulle ligga framme, jäkla tur att man flashar ibland! 🙂

PS.

NOTE TO SELF: Henrik, det är du, Henrik som talar. Du har nu lagt passet i den blå plastfickan som det står “WORK & TRAVEL” på, i samma ficka som du har alla biljetter och så i. Så du vet ifall du börjar leta igen.

DS.

T-23 Days and counting.

Och vad har jag gjort sedan senaste nedräkningen?

Ringde och kollade så att allt stod rätt till med förmedlingen, fick lite info om flyget o.s.v. Mailade om lite boende och så i Vancouver och blev tipsad om ett staff-house som förmedlingen där har hand om. Är ett hus där massa personer bor, verkar vara typ 18pers på 9 sovrum eller så. Får väl se om det är något för mig. Antagligen blir det så att jag försöker hitta ett delat boende med någon så man har varsitt rum, ett allrum och ett kök typ, något sådant tycker jag verkar smidigast så man kan ha lite privatliv iaf. Kommer med största sannolikhet förlänga mitt boende på vandrarhemmet i nån vecka eller två så jag har tid på mig att hitta annat boende iaf.

Kan även lägga till att jag skadat foten och nu går på smärtstillande och köpt inlägg till skorna! Fy fan jävla skitfot =) Men det blir nog bra! Det dryga är väl att jag inte kan träna som jag vill, usch.

Har även insett att jag inte har någon vettig kamera. DET suger, lär få köpa en i canadia 🙂

Rensning av garderob

Det känns som om jag borde ha gjort detta för läääängesen. Men men nu är det gjort i alla fall!

Det var lite spännande att riva ut allt och sen prova plagg efter plagg. Inte för att jag hade några enorma mängder med kläder men det tog sin lilla tid ändå. Sedan så slog det mig efter att ha tagit på mig skjorta efter skjorta att jag antingen har älskat att ha på mig jätteförstora kläder, eller att jag faktiskt gått ner mer i vikt än vad min självbild kanske har velat erkänna.

Tokigt! Nu är i alla fall 21 galgar väldigt tomma i min garderob, fick hiva rätt mycket, typ alla mina byxor förutom två par. Tröjor kunde jag spara lite fler av. Vet inte varför men jag har svårt för att köpa byxor 🙂

Nej kanske skulle fortsätta dagen!

T-24 Days and counting.

Om 24 dagar så bär det av. Det börjar närma sig nu och veckorna går fasligt fort… Jag måste ta tag i vissa saker och göra lite förberedelser känner jag. Dags att göra en lista över vad som måste fixas innan jag sticker.

Det som står på schemat för dagen är i alla fall att rensa igenom min garderob och slänga alla kläder som jag inte kan ha eller inte vill ha längre. Det borde gå fort då jag har så sjukt lite kläder.

Sen ska jag kolla upp lite mer om försäkringarna innan jag bestämmer mig för vilket bolag jag ska anlita.

Någon form av motion måste jag även hinna med innan kvällningen kommer.

Det är läskigt, riktigt läskigt faktiskt, men på ett bra sätt :). Har köpt mig en laptop som jag sitter och försöker fylla med trevliga grejer som jag tänkte ta med mig, roligt med nya pryttlar 😉

Far fyller 61.

Jag gjorde en tårta! Nu är frågan… blev den god? Svar på det kommer senare 😉

Tårta

Tårtan!

Två lager.
1a: Grädde med oboy och apelsinmarmelad.
2a: Grädde med mosade jordgubbar.

Edit: Den var god! MUMS 🙂