Trucker

Igår var det Torsdag vilket betyder att det är Fredag idag, tänkte mest berätta det ifall ni hade glömt det.

Klockan är nu 08:30 och jag har precis kommit hem från att ha gymmat lite på morgonkvisten, snart väntar en liten cykeltur till jobbet för att köra 09:15-21:15, efter det tar jag en välförtjänt helg! =)

Igår så var jag på kurs igen, denna gång var det dock på jobbet kursen hölls, en snubbe kom och lärde oss köra truck. Vi har tydligen kört truck olagligt på jobbet hur länge som helst, eller ja, lite vem som helst har kört eltruckarna fast de inte får det. NU ÄR DET ÄNDRING PÅ DET! Mr. Davidsson har skaffat sig ett truckkort! Iofs får jag bara köra sån liten truck som vi har på jobbet, men ändå, ett kort är ett kort.

På Lördag blir det en sväng till SKOEVDE hade jag tänkt mig, lite Mongolbuffé hade suttit som en smäck, samt lite samkväm med SKOEVDEBOR. Let us hoep it turns out well 🙂

Nej dags att dra sig iväg till jobbet, äta frukost och sedan jobbajobbajobba!

Puss på er!

Minisemester

Antalet betalda semesterveckor jag kan ta ut är ganska så begränsat detta år pga att jag inte jobbade så mycket under förra året. Jag kom tillbaka från Kanada i September och jobbade sedan dess… Så det var väl ungefär 2½ veckas semester jag kunde ta ut, och få betalt för då.

Detta har gjort att jag valt att inte ha någon semester i sommar.. Jag får helt enkelt ta mig små minisemestrar på de helger jag är ledig o.s.v. Ta mig runt i Sverige och hälsa på diverse individer. Det var även lite därför jag stannade en extra dag i Stockholm när jag var där på kurs. Kursen varade Tisdag-Onsdag. Jag tog en extranatt och stannade även på Torsdagen för att kunna glida runt och bara ha det bra sista dagen. Att sedan en kompis var i stan samtidigt var en ytterst glädjande nyhet, så jag hängde med honom och två andra som hälsade på honom. Vart mycket lyckat. Mötte även upp två andra vänner från högskoletiden när jag ändå var där!

Nu närmast så blir det en tripp till Borås, detta sker till helgen. Sedan får vi se vart det bär av i sommar. Med största sannolikhet  så blir det en liten tur till Örebro och en till Malmö. Har även bokat in en resa till Holland för att hänga lite med Sten (kollega som jag träffade i Kanada), detta blir inte förrän i slutet av Augusti dock, men den som väntar på något gott!

Nästa år ser jag fram emot en “riktig” semester, med ett par veckor på sommaren som man bara kan vara ledig. Har aldrig haft en sådan semester, vad ovuxen jag kände mig precis 😀

Tiden flyger…

Var det verkligen i Februari jag skrev senast? Vart har tiden tagit vägen egentligen.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan bege mig iväg till jobbet. Det är jobbigt att vakna tidigt när man inte riktigt har något att ta tag i, inte direkt så man kan vränga igång dammsugaren vid 6snåret på morgonen.

Jag verkar knappt ha nämnt att jag flyttat… jag har flyttat! Men det var i slutet av Februari det hände så det är ingen jättenyhet direkt. Jag bor nu mer i en två i Mariestad, sjukt skönt att rå om sig själv samt slippa pendla till jobbet.

Har varit iväg på kurs i två omgångar de senaste två veckorna vilket har tagit lite på krafterna faktiskt. Det låter rätt så glassigt att vara iväg men det är lite drygt också. Nog för att man får sova på hotell o.s.v. men det verkar som att man tröttnar på det efter ett tag också tyvärr. Är jag inte på semester utan bara ska hänga på hotel så blir tydligen jag trött på det efter 3, 4 dagar. Jag var i Göteborg Måndag-Torsdag ena veckan och Stockholm Måndag-Torsdag andra veckan. Hann även med lite nöje under båda turerna vilket uppskattades!

Men en sak är säker, det var riktigt skönt att komma hem igen, att få en normal arbetsvecka så jag kan skapa lite ordning på jobbet.