Shopping i utlandet…

Så när jag och min Holländske vän Sten var nere i Staterna över helgen så lyckades det bli en hel del handlande också. Vi hoppade inte bara fallskärm, vi sprang runt i affärer också. Dessutom så var vi på The Museum of Flight också. Men om det får ni läsa om en annan gång. Detta inlägg blir om handlingen!

Det är rätt mycket billigare att handla grejer nere i USA än vad det är att handla det uppe i Vancouver. Ganska så ordentligt mycket billigare om jag ska vara ärlig. Så det blev en hel del grejer när jag väl var där nere, köpte mig lite sommarkläder så att jag klarar mig de få månader jag har kvar. Har ju mest tjocka tröjor å grejer, inte så mycket att hänga i granen under sommaren!

Jag köpte även ett par skor som jag inte har med på bild här för 39.99, så den totala notan landade på 261,49 dollars vilket i runda slängar landar på 1700kronor för hela paketet. Det är jag rätt så nöjd med faktiskt, inte så farligt för 15 artiklar. Helt tokigt vad billigt det är ibland faktiskt, nog för att jag inte kommer ihåg vad saker kostar hemma i Sverige men att få sig ett par fina Jeans för hundralappen måste ju vara ganska så ovanligt iaf!

Allt som allt så är jag riktigt nöjd!

Juni… Kajak!

Vi har vandrat in i Junis glada dagar och det är helt otroligt hur fort tiden verkar gå. Sommaren har även kommit till Vancouver vilket är mycket skönt, äntligen regnar det inte hela tiden utan det kommer sol istället. Det uppskattas efter en relativt lång och dyster vinter. Men måste dock erkänna att det känns lite konstigt att skidbacken uppe på Grousse Mountain ska hållas öppnad på helgerna fram till 1a Juli! Kanske är så att man ska passa på att ta sig några åk i backen på förmiddagen för att sedan ta sig ner till stranden och bada lite på eftermiddagen 🙂

En lite tråkig sak som har hänt är att jag verkar ha överansträngt ena foten! Stortåleden smärtade som tusan i Söndags när jag kom hem… Så det blir inte så mycket springande nu på ett tag, får bli att ta det lungan istället. Antar att det hade något att göra med att jag körde spänstträning i lördags samt sprang 5km, sedan på söndagen blev det 2 timmars Kajakande och efter det bestämde jag mig för att springa hem från Kajakstället (14km). Kom bara 8km innan tån gjorde för ont dock, dessa uppförsbackar tar död på mig ibland 😀

Lånade även en arbetskompis cykel här om dagen och bestämde mig för att cykla hem på den, cykeln var på tok för liten dock så det kändes bra i knäna efter man kommit över backkrönet. Men det gjorde inte så mycket, hade glömt hur gött det var att cykla! Dock tänker jag inte cykla mer på den cykeln, fybubblan!

Idag är det Onsdag och match 7 i Stanley Cup-finalen… Vancouver har hemmamatch och det kommer vara helt galet ute på stan vill jag lova. Det har varit galet på gatorna varje match under de 6 senaste matcherna vare sig de spelat hemma eller borta. Dock tänker jag inte försöka få biljetter till finalen… Eller ja det är klart jag kan försöka skaffa det men då får någon sponsra mig.. har inte direkt 13000kr att lägga på en biljett för tillfället ;). Ska kolla på matchen ikväll iaf och hoppas på det bästa. GO CANUCKS GO!

Kajak

Var ute på en liten Kajaktur! Mycket fint och fridfullt.