Resultat, yes sir.

Även fast jag har slarvat en hel del i veckan så har resultat visat sig på vågen. Det jag inte har slarvat med är träningen, vilket är positivt!

Har vila i två dagar nu tänkte jag, så jag inte får problem med knän och benhinnor, bättre att skynda långsamt än att stressa på och bli skadad och tvingas hålla upp ett tag.

Nu är det dock sängen som gäller, dödstrött. Jobb i morgon för att sedan vara ledig på Söndag, ska bli så otroligt skönt 🙂

Härligt med tidig morgon.

Jag är nog lite av en morgonmänniska skulle jag säga. Jag är som mest effektiv före klockan 10.00. Det är då jag får som mest gjort.

Jag var ute och sprang lite nyss, det är ett väldigt skönt sätt att starta dagen på och jag ska verkligen testa att göra det innan jag går till jobbet, även när jag börjar 07.00. Detta betyder iofs att jag kommer behöva gå upp vid 05.30 men det kan inte hjälpas, den halvtimman är det nog värt i det långa loppet.

Måndag och Tisdag denna vecka så har jag skippat att springa faktiskt, mest för att jag har gått till gymmet och varit med på pass istället. I Måndags avverkades två spinningpass efter varandra, totalt blev det väl 100 minuter eller något. Igår Tisdag så var det spinning igen i 45 minuter och efter det blev det ett yogapass på 55 minuter. Yoga kan jag verkligen se mig ha nytta av, så stel som jag är. Så det där hade jag tänkt att fortsätta med.

Vid 06.00 i morse så var jag nere i tvättstugan och lade in två gigantiska maskiner tvätt. Dessa är strax klara så snart ska jag ner igen. Strax efter att jag lagt in i tvätten så drog jag ut och sprang den där lilla rundan på 2.3km. Folktomt ute med härligt morgonljus och frisk bitande luft.

När nästa maskin ligger i tvätten är det dags för mig att ta reda på den enorma hög med disk jag samlat på mig sedan helgen… Det och koka ris.

Puss på er!

Lite morgonshopping.

Nu när lönen har trängt in på kontot är det väl lika bra att göra av med allt på en gång? Eller hur var det nu igen…

Jag har i alla fall beställt mig ett par nya joggingskor. Denna gång blev det från pro-direct running jag beställde. Har kommit fram till att man kan spara in bra mycket pengar på att handla just löparskor genom internet och från England. Fick betala 660 kronor för skorna, här i Sverige ligger de runt 1000-lappen.

Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar för dom att skicka över skorna till mig :), vem vet, de kanske blåser mig! Britter vettu, de kan man inte lita på 😉

Nej dags att poppa iväg till jobbet, puss på er.

Ibland smäller det.

Jag tog mig iväg på ett spinningpass idag. Riktigt skönt var det att få trampa ur benen lite, speciellt nu när jag sprungit tre dagar innan, aktivera kroppen på annat vis. Men benen var lite stumma.

Efter att vi kört 45 minuter och passet var över så kom det in en annan instruktör till hallen. Tydligen var det ett pass till direkt efter.

“When in Rome” tänkte jag och satt kvar på cykeln för ännu ett 45minuterspass. Så som vanligt ska jag alltid ta i lite i överkant när jag börjar träna igen. Får se hur kroppen känner sig när jag sätter mig på cykeln i morgon igen efter jobbet.

Men vad det verkar så var det verkligen nödvändigt att jag körde de där 90 minutrarna. För efter att jag kommit hem och dragit ihop en liten kycklingwokgrej så blev jag sjukt gottesugen… Till min förskräckelse så stod det kvar chips på vardagsrumsbordet från i lördags. Den högg jag in i utan att se någon morgondag.

Vafan är det om? Jag gillar ju inte ens chips?

Nu sitter jag här och mår illa. Men men, konstigare saker har hänt. En sak är säker iaf, det var sista gången jag åt chips. For reals.

Puss på er!

Detta kanske låter konstigt.

Det är lite spännande att sitta och titta igenom gamla saker man har skrivit. Jag läste precis några av de små korta historier jag skrivit och lagt upp här på bloggen och jag kände knappt igen dom. Att man kan förtränga det så pass att en text kan verka vara skriven av någon annan även fast man vet att den inte är det.

Jag måste börja skriva mer.

Dock brukar mina uttalanden om att jag ska skriva mer oftast vända åt andra hållet. Att jag skriver mindre.

Låt oss se om detta stämmer även denna gång.

Över och ut!

Börjar arta sig.

Detta är tredje morgonen i rad som jag är ute och springer före frukost. Det har blivit korta rundor på 2.4 km. Men det känns riktigt skönt att ha det gjort oavsett längd på passen. Har faktiskt småfunderingar på att kliva upp ur sängen 30 minuter tidigare varje morgon och köra den rundan.

Nästa vecka blir det till att anteckna lite mer vad jag stoppar i mig o.s.v. Så jag kan identifiera de dåliga beteendena som jag vill bli av med. En av de grejerna gjorde jag dock igår, jag åt för mycket när vi käkade tacos. Det jag gjort bra denna helg är att jag hållit mig undan från socker så långt det bara går. Inga kakor, varm choklad eller bakverk. Lösgodis har jag slutat med sedan länge.

Upp till kamp kamrater!

Vägen tillbaka.

Det får som vara slut nu känner jag. Och jag skojar inte ens.

Sedan jag kom hem från Kanada så har jag tappat greppet helt och ökat i vikt med en rasande fart. Dålig kost och brist på träning är helt klart orsakerna. Det värsta är att jag vet vad jag gör för fel men jag ändrar mig inte, vad är det om? Det får vara slut på det nu.

Jag vet ju hur man gör, jag har redan gjort det en gång.

Handlingsplanen för att åstadkomma detta är att ta upp spinning igen. Det och fortsätta löpa. Strunta i bilen så mycket som möjligt och sluta äta massa skräp samt ta mindre portioner. Faktiskt sluta äta när jag känner att mättnaden börjar komma.

Har gått och funderat på dessa tankar länge, ska se om det hjälper att ha skrivit ner dom också.

Puss på er sötnosar.