Jobbers å gymmers pöjk

Jotack så äre allt! Nu har jag kommit igång med arbetet igen. Gjorde min första dag igår Måndag och nästa arbetsdag blir i morgon Onsdag. Efter denna slappa vecka kommer allvaret dra igång veckan efter då det är fullvecka som gäller. Tro det eller ej, men det känns bra :).

Jag har även kommit igång lite med träningen igen och jag har försökt hålla mig någorlunda aktiv de senaste veckorna då jag frossat på ordentligt här hemma med oboy, godis och gud vet vad. Men nu är det slut på det, måttligt ska det vara! Funderar på att göra Oktober till en No-Sugar-October. Vi får se.

Varit uppe på gymmet och kört tre gånger hittills. Förra tisdagen var jag där och rasslade igång ett spinningpass, jag hade gjort en skiva med musik och allt som var kvar var att lägga upp vad som skulle köras till vad. Det blev gjort och det kändes att jag inte suttit på en cykel på ett tag ;).

Efter tisdagen blev det rätt så lugnt resten av veckan. Jag tog mig i kragen på Fredagen och sprang en liten runda och sedan drog jag upp till spåret i moskogen och körde två varv runt el-ljusspåret. Jäääkla backigt är det, helt sjukt. Så förra veckans träning blev dåååå 5.6km jogg och en timma på spinningcykeln!

Denna veckan har börjat bättre då jag körde igång med styrka igen. Igår blev det en tur till gymmet för att få liv i musklerna. Och de lever, det känner jag idag… Det riktigt BRÄNNER, mysigt som tusan är det, men lite jobbigt när man inte kan lyfta armarna över axelhöjd utan att det börjar göra riktigt ont!

Idag så var jag uppe på gymmet igen för att köra igenom passet jag gjorde klart förra veckan, så det blev en timma till på spinningcykeln och det kändes bättre idag! Dessutom så dog jag inte av passet och det får man väl säga är ett framsteg.

Annars rullar det, måste bara ta tag i alla bilder snart så man får någon ordning på det. Det tar emot dock, det är ju för mycket 🙂

Nej nu ska jag ta å laga lite mat! Ha de gött 🙂

Hemmavid en vecka.

Så har man varit hemma i Sverige i en vecka och det känns bra! Men det känns riktigt konstigt samtidigt för på något vis så känns det inte som om jag varit borta alls. Jag blev förvarnad om att det skulle bli så… men jag tror inte att jag riktigt trodde på det. För ärligt talat, varför skulle man inte känna att man faktiskt varit borta i ett år?

Man märker det på vissa saker, så som nya hus, nya vägar, nya vindkraftverk, mindre skog o.s.v. Det märks även på hur stora mina brorsöner har blivit, det är helt galet! Samt då att två av mina vänner har blivit föräldrar under tiden jag varit borta, och de väntade inte ens barn när jag åkte.

Annars så känns det hela som en dröm på något vis. En jäkligt bra dröm!

En sak kan jag säga, jag har börjat uppskatta naturen runt här i Töreboda på ett helt annat sätt sedan jag varit borta, det är sjukt fint här! Det är fint på ett annat sätt än i Vancouver men vackert ändå. Så det är ju en fördel i alla fall :).

Vändningen av dygnet under veckan har rullat på utan större problem. Jag försökte hålla mig vaken under hela resan hem, misslyckades lite då jag somnade i typ 60 minuter på planet över från London och sedan sov jag nog 30 minuter i bilen hem från Arlanda också. Så 1½h sömn på 32+ timmar nånting. Detta gjorde i sig att jag la mig på kvällen ungefär samma tid som jag brukar lägga mig. Vaknade även som en väckarklocka morgonen efter då timmen slog 06:00. Och så har det varit under hela veckan. Som jag minns det så led jag sjukt mycket mer förra rundan jag var över den stora sjön. Men klagar gör jag inte, jag tycker det är härligt att ha sluppit härjet!

På måndag börjar jag jobba på Oxen igen. Tillbaka till verkligheten 🙂

Nu tänkte jag faktiskt ta och äta mig lite frukost för att sedan bege mig iväg för en liten springtur!

Puss på er!

Hemma igen

Så var man hemma i Sverige.

Kom hem den 8e klockan 17:30 typ, gick och la mig vid midnatt vilket gjorde att jag hade en 32timmarsdag typ, sov till 06 och var pigg som tusan. Får se om jag blir nåt jetlaggad! Lyckades ta mig ut på en joggingrunda idag, så jag har varit hemma i Sverige runt 20 timmar och redan hunnit med en tur i skogen, det känns stabilt :D.

Nu blir det snart pannbiff å grejer, ska bli otroligt gott!

Semestern var riktigt rolig. Det blev nätta 720 mil på två veckor :). Det kommer mer uppdateringar om det senare när jag fått in lite bilder och allt lugnat ner sig!

Puss på er 🙂