Listan betas av!

Jag har gjort två saker som stod på listan idag. Jag har dock ingen lista utan det är bara saker jag haft i huvudet som jag måste göra. Men två av sakerna som är i huvudet som måste göras är gjorda, vilket är najs!

Jag har valt försäkring! Det fick bli Länsförsäkringar. Det kommer kosta mig 4450kr istället för då Folksams 11500kr, Trygg Hansas 8500 eller IF’s 4954kr. Avtalen skilde sig inte vad jag kunde se så då var det inte så mycket att orda om :). Får hoppas det blir bra!

Har även fixat klart grejer som behövs för att få ett Internationellt körkort. Måste bara posta brevet så är det ordnat!

Nu har jag väl bara tusen saker till jag måste göra. Frågan är vilka det är 😉

Passet!

I FOUND IT.

Det är inte lätt när det är svårt. Eller när närminnet inte fungerar riktigt som det ska.

Gick runt här och plockade och funderade på vart i heeelvete jag hade lagt det. När hade jag det senast och så vidare. Fick en flashback om att den kan ligga i en väska. Men vadå väska, varför skulle jag lagt den i en väska för? Kollar min nuvarande väska och hittar den inte. Tittar i min gamla axelväska och då slår det mig. Klart att passet ligger i den väskan!

Var ju för i helvete den väskan som jag använde när jag och syrran åkte till Grekland. Och mycket riktigt låg passet där så prydligt så bland flygbiljetter och annat skoj.

Jag hade till och med stoppat undan väskan i förvaring så den inte skulle ligga framme, jäkla tur att man flashar ibland! 🙂

PS.

NOTE TO SELF: Henrik, det är du, Henrik som talar. Du har nu lagt passet i den blå plastfickan som det står “WORK & TRAVEL” på, i samma ficka som du har alla biljetter och så i. Så du vet ifall du börjar leta igen.

DS.