Rensning av garderob

Det känns som om jag borde ha gjort detta för läääängesen. Men men nu är det gjort i alla fall!

Det var lite spännande att riva ut allt och sen prova plagg efter plagg. Inte för att jag hade några enorma mängder med kläder men det tog sin lilla tid ändå. Sedan så slog det mig efter att ha tagit på mig skjorta efter skjorta att jag antingen har älskat att ha på mig jätteförstora kläder, eller att jag faktiskt gått ner mer i vikt än vad min självbild kanske har velat erkänna.

Tokigt! Nu är i alla fall 21 galgar väldigt tomma i min garderob, fick hiva rätt mycket, typ alla mina byxor förutom två par. Tröjor kunde jag spara lite fler av. Vet inte varför men jag har svårt för att köpa byxor 🙂

Nej kanske skulle fortsätta dagen!

T-24 Days and counting.

Om 24 dagar så bär det av. Det börjar närma sig nu och veckorna går fasligt fort… Jag måste ta tag i vissa saker och göra lite förberedelser känner jag. Dags att göra en lista över vad som måste fixas innan jag sticker.

Det som står på schemat för dagen är i alla fall att rensa igenom min garderob och slänga alla kläder som jag inte kan ha eller inte vill ha längre. Det borde gå fort då jag har så sjukt lite kläder.

Sen ska jag kolla upp lite mer om försäkringarna innan jag bestämmer mig för vilket bolag jag ska anlita.

Någon form av motion måste jag även hinna med innan kvällningen kommer.

Det är läskigt, riktigt läskigt faktiskt, men på ett bra sätt :). Har köpt mig en laptop som jag sitter och försöker fylla med trevliga grejer som jag tänkte ta med mig, roligt med nya pryttlar 😉