Uteblivna ambitioner

Året var 2013 och jag var iväg på en tripp till Oskarshamn för att hälsa på min gode vän Patrik. Väl där gjorde vi massa bra och roliga saker. Tittade på grejer, åkte till Öland, var i Kalmar, åkte till Hovmantorp för att hälsa på Johan. Det var några riktigt trevliga dagar helt enkelt.

I denna veva hade jag ambitioner av att börja åka skidor. Nog för att detta var på sommaren, men hösten var ju på intågande så vintern kändes inte allt för avlägsen ändå. Väl inne i nån butik i Kalmar eller Växjö eller vart det kan ha varit så får jag syn på något som jag kände att jag verkligen behövde. Jag har aldrig behövt något så mycket i hela mitt liv.

Pjäxor för längdskidåkning! De var på rea, tror de gick loss på 300:- eller något efter att alla 70% dragits bort. Jag var salig. Nu äntligen skulle det bli av! SKIDOR SKALL ÅKAS!

Men nu sitter jag här, det är 2022 och jag har nog inte haft de på fötterna nån gång sedan jag provade dom i butiken tror jag. Skidköp uteblev på grund av anledningar och sedan glömdes de lite bort och nu känns det inte så aktuellt längre. De ligger dock kvar någon stans i huset!

Men ni kan väl hålla med om att de är svinsnygga? Och att om jag hade börjat skida så hade det gått fort som fanken? Eller?

Ambitioner är bra att ha, men det är nästan bättre när de frias in. I alla fall efter ett inköp.

Fridens.