En av de finaste kvällarna

Satt och tänkte tillbaka på en av de finaste kvällarna jag haft i mitt liv. Nog för att det har funnits många fina kvällar, men nu ska jag kort berätta om en av de bättre!

Året var 2014 och DUP var iväg för att paddla lite kanot i de Småländska skogarna. DUP skapades 2012 när vi var tre vänner som vandrade Jämtlandstriangeln. Vårt måtto under den trippen var att “Det hade varit drägligt utan packning” eller då DUP “Drägligt Utan Packning” som vi kortade ner det till.

Vi utgick från Hovmantorp i Småland och skulle padda längst med Ronnebyån ner mot Ronneby i blekinge. En tur som skulle ta 3 eller 4 dagar beroende på hur fort en paddlade. Vi gjorde det på 3 dagar då vi sista dagen var rät slitna och det ösregnade. Så vi paddlade på som tusan för att komma fram till vårt mål.

Jag och Johan
Magnus och Patrik

Hur som helst, sista övernattningen blev på en mysig strand, vi badade, hade det gött, grillade och chillade. Sen drog Magnus fram rollspelet! Här sviker mig mitt minne, för jag kommer inte ihåg vad rollspelet hette eller exakt hur det gick till, det enda jag kommer ihåg var att det var så himla roligt. Speciellt när Johan rollspelade en Dansk, den mannen kan imitera Dansk-Engelska vill jag lova.

Och detta var en av de mysigaste kvällarna jag haft i mitt liv. Det var så himla härligt och trevligt. Det är en kväll som jag tänker tillbaka på då och då och blir varm i kroppen!

Rollspel

Som sagt, morgonen efter denna kväll så började det ösregna och vi paddlade som tokar så att vi skulle komma fram till vår destination, För vi var rätt blöta och orkade liksom inte tälta en natt till när allt redan var blött. När vi väl kom fram så duschade vi och packade in sakerna i bilen och åkte upp mot Hovmantorp igen där Johan bodde. På vägen stannade vi och köpte pizza.

På pizzerian så var det en TV som var igång och vi tittade förundrat på den. Vafan är det som händer? Jo hela Sverige stod i brand, under de dagar vi varit iväg och paddlat så hade den stora branden i Västmanland härjat. Mycket kan hända på 3 dagar när en är ute i vildmarken!

Tack för en fin tur och fina minnen!

Fridens.