Sportlov.. för vuxna?

Jag tycker allt att det borde införas ett sportlov även för oss vuxna. Och nu menar jag inte att en behöver få ledigt eller så även om det vore att föredra. Jag tänker mer på vad som händer under ett sportlov, att en kan prova massa olika grejer!

När jag var liten så tänkte jag inte så mycket på det där utan gick på saker jag visste var roliga typ, t.ex. pingis, skytte, bowling o.s.v. Detta var då när jag inte var på Gustavsvik och badade. Nu när jag har lite mer vett i skallen så inser jag att jag borde provat allt allt allt så jag vetat vad som var kul.

Just nu är jag lite småsugen på att testa någon form av kampsport, men jag vet inte vilken! Det kanske inte låter som något jätteproblem i och för sig, men inser ni hur många olika sorters kampsporter det finns? Alltså det finns exakt hur många som helst, så hur ska en kunna välja?!

I detta läget hade ett sportlov varit perfekt. På en vecka hade jag då kunnat prova på fyra, fem olika typer och se om det var något som verkade kul. Om jag ska testa på nu så verkar det som om jag måste vänta tills alla terminer börjar och då kör alla på samma dagar typ, jag kan inte klona mig 🙁

Mer sportlov åt folket helt enkelt. Svårare är det inte.

IMG_1005

Fridens.