Det underbara hotellrummet

När jag bokade detta hotellrum så kände jag inget direkt behov av att ha ett fönster i rummet, för jag skulle ju bara sova i det liksom, inte sitta här och uggla. Dessutom så var det lite billigare att köra utan fönster än med, så jag tänkte “VAFAN! JAG KÖR!”

Nu när jag sitter här så förstår jag inte riktigt hur ett hotell kan med att ta 1100kr betalt för ett sådant här rum. Det måste enbart vara läget på hotellet jag betalar för, för detta är ju inte roligt på nåt ställe. Jag bryr mig inte om att rummet är litet, jag bryr mig inte heller om fönstrets saknad eftersom jag aktivt valde bort det. Men så slitet som rummet är, det hade jag inte räknat med faktiskt.

Sedan så sitter det en plastskylt utanför hotellrummet där det står att det är någon form av garderob. Så jag anar starkt här att de gjort om en garderob till ett hotellrum, något som gör det än mer troligt är att i trappen när jag går upp till rätt våning så står inte mitt rum med, jag bor i ett rum som inte finns!

Det är lite som att vara Stig-Helmer och bo i annexet. Lite så känns det.

Sedan detta med avsaknaden av fönster. Det var faktiskt jobbigare än jag hade trott att det skulle vara. Det jobbigaste är att vakna och inte ha en jävla aning om vilken tid det är på dygnet. För när det är mörkt i rummet så är det verkligen mörkt, kolsvart är det, ser inte ett spår! Finns det ett fönster kan en ofta se på ljuset ungefär vilken tid det är. I natt vaknade jag t.ex. och trodde att klockan var runt 9, då var klockan 3.

Nu ska jag strax checka ut här och bege mig mot nästa hotell och stället där kursen börjar i morgon, jag räknar med fönster på rummet! Jag håller även tummarna för ett badkar.

Fridens.