En sista dag

Jag kommer nu göra min sista dag i Stockholm på ett tag. Nog för att jag ska iväg på kurs nästa vecka också, men det är i Uppsala så inte alls samma sak, nästan en helt annan del av landet!.. eller hur var det nu?

Gårdagen var härlig, väldigt mycket information och tankar virrar runt i huvudet. Vi hade även en gästföreläsare som pratade om varför vi bör äta mer ekologiskt och det var inte vilken föreläsare som helst, det var en kändis! Nu har jag sett två kändisar under min vistelse här. Eller ja, en kändis och en rätt-så-mycket-icke-kändis-men-har-varit-med-på-tv-iaf.

Gästföreläsaren var Bosse Rappne, och om ni undrar vem det är så var det trädgårdsmästaren i Äntligen hemma. Vettig person vad det verkar, även om hela hans föreläsning kändes som en domedagsgrej.

Andra “kändisen” jag såg var en snubbe som var med i Superspararna, ingen aning om vad han heter men det var han och hans sambo som gick runt och fyllde sina ketchupflaskor på snabbmatsställen.

Nog om det! Nu har jag packat klart allt och ska strax bege mig ner och checka ut från hotellet. Sedan är det föreläsningar o.s.v. fram till 16-snåret och sedan går mitt tåg från stationen vid 19.29.

Bäst att ladda upp nu inför en hel förmiddag med HACCP!

Fridens.