Tryckutjämning

I helgen åkte jag på en förkylning. Så nu är jag helt täppt i skallen, vilket på ett sätt är hur jobbigt som helst men på ett annat ganska så tryggt och säkert. En vet vad en får liksom, sen är det bara att härda ut.

För ett tag sedan så hade jag problem med att jag fick ont i ena örat när jag svalde, detta efter en ihållande förkylning. Tröttnade på den och ringde till vårdcentralen. Sköterskan på andra sidan tyckte jag skulle prova att tryckutjämna lite då och då och se om det försvann. Jag var otroligt tveksam men gjorde som hon sa.

Det försvann, jag var nöjd och fortsatte mitt liv som om ingenting hade hänt.

Igår gjorde det också ont i örat när jag svalde. Så jag tänkte att “TRYCKUTJÄMNING!”

Jag stod där på min arbetsplats och började tryckutjämna så det stod härliga till, hej vad jag blåste på och DÄR satt den. Samtidigt som den satt så började det bli väldigt yrt runt omkring och jag var ganska nära på att svimma! Det gick så långt att jag var tvungen att ställa mig och hålla tag i en hylla för att allt bara snurrade runt.

Det kändes ganska läskigt faktiskt, ungefär som när jag hade problem med kristallerna för några år sedan, precis samma känsla fick jag nu!

Som tur var gick det över och efter detta har jag inte vågat utjämna något mer, får nog hålla mig tills jag frisknat till tror jag.

Fridens.

Tio i Tolv!

Tror att detta kan kallas ett Guilty Pleasure när det kommer till musik, speciellt på senare år. Fast egentligen inte, det är inte så att jag skäms över att jag tycker att det är bra, men jag vet inte. Jag tror att stämpeln från när hon släppte sina tidiga grejer är kvar lite och därför känner jag att det är ett Guilty Pleasure även fast det inte är det.

Skit samma, det svänger ju!

Britney Spears – Till the World Ends

Fridens.