Klart grabben ska få se Star Wars!

Så satt jag där och tittade på Four in a Bed och filade av död hud på mina fötter när meddelandet kom fram till min telefon. Jag tittade på skärmen för att se vad saken gällde. Det var en undran som kom till mig.

Ville jag gå på bio och se Star Wars: The Force Awakens med min yngsta brorson denna dag? Jag visste att han ville se den, och nu när de frågade honom vad han ville göra på sportlovet så hade han svarat “Det enda jag vill göra är att se Star Wars: The Force Awakens på bio!”. Och vem är jag att förvägra honom att göra det? Klart jag går på bio!

Vad skulle jag vara för farbror om jag inte vill ta med honom så han får uppleva sin första Star Wars-film på bio, det är ingen liten sak det inte.

Det blev succé, han tyckte att filmen var jättebra och hur cool som helst! Det häftigaste var Kylo Ren och alla explosionerna! Lite läskig var den allt erkände han tillslut efter att i början hävdat att den inte alls var otäck.

Kan erkänna att jag hade svårt att dölja min fascination av honom när filmen drog igång. Jag tittade mer på honom än på filmen för att se hans reaktion. Han lös upp verkligen, det var så fint att se!

Men… tänker ni nu? Såg inte du den i typ Lördags också?

Jo! Det gjorde jag! Så nu var det tredje gången jag såg den på bio, så nu får det nog räcka faktiskt. Insåg här nu att jag betalat 500 spänn för att gå på Star Wars mellan Lördag och Onsdag.

Det vore ett fall värdigt Lyxfällan det. Nån som lägger typ 2000 kronor i månaden på att se Star Wars på bio. Ett rekord skulle jag kunna tänka mig, i alla fall för det programmet!

Fridens.

Tio i Tolv!

Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vart jag hörde denna för första gången, men jag tror att det antagligen var från min bror. Ibland är det så att jag fastnar för vissa saker i låtar, och här är ett sådant exempel.

Att de bryter ord lite lustigt för att sedan fortsätta samma ord i nästa rad får mig att se stjärnor, jag gillar det.

“Göra samma sak en Mååååååååå, nad till”, “i dina ögon stiger sooooooooo, len upp”, ni kommer nog förstå när ni hör låten tror jag!

Fridens.