Jag blir arg… på att jag blir arg.

Det här med aftonbladet. “Kvällstidningar” i sin helhet stör jag mig på, jag blir arg över att det är så mycket skit i dom. Egentligen borde jag bli irriterad över mina medmänniskor istället för det är de som gör att tidningarna skriver massa skit. Det är en ond cirkel, om de bara kunde bryta den… Jag vet inte men förr när jag ville läsa sensationsnyheter och idioti så köpte jag tidningen “En Ding-Ding värld”. Och inte nog med att det finns hur många skvallertidningar som helst, kvällstidningarna agerar också skvallerpress. Usch.

Jag känner mig fördummad varje gång jag går in på aftonbladet eller öppnar tidningen. Det värsta är att jag faktiskt går in på deras sida, så de får ännu mer träffar och skriver ännu mer skit. There is no end!

Och vart kom denna Schulman från? Wat? Har för mig jag såg honom i debatt för ett par år sedan där han försvarade sitt agerande. Vet inte vad det var om men han hade gjort något skämt om Birro på sin sida vad den nu hette? apnånting tror jag. Jaja, han har blivit rumsren nu i alla fall. Ännu en person som har använt vulgäriteter och rubriker för att skapa sig ett namn och sätta sig i rampljuset. Har ingen aning om vad han står för eller något sådant, och ärligt talat så bryr jag mig lika lite om det som att Daniel Westling måste byta njurar 4 gånger om året.

Free floating hostility! Awesome.

Appropå Spotify!

Kan väl lika gärna dundra upp lite länkar till låtar som… Well om man säger så här. De är fyllda. Fyllda med kärlek och underbar värme. Om man höll i låten och sedan bröt isär den. Då skulle det spruta AWESOME SAUCE all over the place. Så är det. Det har jag läst på internet. Då måste det vara sant.

Familjen – Huvudet i sanden (Kasper Bjørke Remix)

Moby – Wait For Me – Moby’s Tape Remix

Tegan And Sara – Back In Your Head – Tiesto Remix Edit

Maria Mena – All This Time (Pick-Me-Up Song)

Anna Ternheim – What Have I Done – Familjen Remix

Enjoy!

Nya spotify

Jag kan nog inte säga mer än att jag tycker att det är riktigt bra och en klar förbättring från förra versionen! Inte för att den förra versionen var dålig. Men det är lite så att nu när man börjat använda den nya så är förbättringarna sådana att man funderar på varför de inte fanns där från början för? För det är ju så awesome ;).

Riktigt härligt i alla fall, har tack vare den nya versionen hittat musik som jag glömt att den fanns eller helt ny musik som jag inte hade en aning om att den fanns. Bara en sådan sak!

Lyssnade klart på ACADEMS FURY  i bilen igår. Riktigt bra faktiskt jag gillar serien. Men det är så tråkigt att ljudkvalitén är dålig, det gillar jag inte! Men jag är inte den som är den ;).

Nu snart frukost! WEE