Sanslöst!

Vet inte vad jag ska säga om gårdagen riktigt. En mer oproduktiv dag får jag nog leta efter. Jag gjorde verkligen ingenting. Om någon frågar mig vad jag gjorde igår så måste jag svara “Jag vet inte, det låter konstigt, men jag vet faktiskt inte”. Tristessen låg som ett täcke över mina ögon och sinnen, den kvävde mig och ändå orkade jag inte ta tag i något eller sätta igång med något projekt. Helt sanslöst.

Idag var det lite andra bullar. Dagarna har en tendens till att gå mycket fortare när man jobbar. För då är man på jobbet, sen när man kommer hem är klockan redan eftermiddag och då går resten jäkligt fort. Spännande det där med hur relativt tidsuppfattning kan vara.

Tröttheten har dock tagit ett fast grepp om mig, somnade i soffan igår när jag låg och tittade på seinfeld, vaknade och gick till sängen och somnade om. Jag funderar på om tröttheten har att göra med att jag inte har tränat något sedan i Tisdags och att det faktiskt gör sig påmint nu. Jag vet heller inte varför jag inte har tränat sedan i Tisdags. Har antagligen inte haft lust till det bara.

Börjar få lite krämpor i höger höftböjare. Kanske borde bli knäckt nånstans. Funderar även på att göra en hälsoundersökning för att se om jag mår bra eller inte. Tandläkaren borde jag ringa till och se om det går att få en tid lite närmare nuet än den jag har inplanerad. Det har börjat ila så in i sjutton i en tand när jag dricker något kallt eller andas in kall luft. Det är inte roligt alls, något som är roligt är att jag inte kan sluta att misshandla tanden genom att just dricka kallt och andas in kall luft precis på tanden. Sanslöst.

Blir pizza idag. Så är det med det!

Banner – Movie number 10

Two to go!

Star Wars

Mr. Han Solo himself. Star Wars. Not sure what to write about it to be honest. Sure it is a nice bunch of movies and I really enjoy watching them. But episode 1-3 really bummed me out and kind of ruined episode 4-6. But I can’t help myself… I love them! I actually wrote my final essay in Upper Secondary School about “Good and Evil in Star Wars”. That says a whole lot I would say!