Dagbok.

28e Februari, 2010.
Dagen började otroligt kompetent med ett ryck. Rycket medförde en blåslagen panna då sänglampan var otroligt dåligt placerad. Jag måste komma ihåg att flytta på den där förbaskade lampan, 5 gånger är 4 gånger för mycket.

Katten lyckades med konststycket att kräkas över min nyinsatta heltäckningsmatta i den lilla kammaren som ligger intill stora matsalen. Nog för att det är kattens kammare, eller nu har blivit kattens kammare då jag nog kan likställa detta beteende med att “paxa” något. Så som jag “paxade” kattens lilla sovkorg genom att göra “2an” i den som hämnd. Öga för öga, kattjävel!

Annars på västfronten intet nytt!

29e Februari, 2010.
Spänningen ökar, snart är det dags.

Inbjudningarna är skickade sedan länge! Jag väntar med iver på att gästerna skall komma på denna stora bjudning. Jag har lagt ner otroligt mycket tid på det här, jag känner på mig att det kommer bli otroligt magiskt och att mina gäster kommer ha en mycket trevlig tillställning med mig som värd!

Stora matsalen är dukad och mingelmaten är fixad. Sparade in en förmögenhet på att tillaga all mat själv och att hyra in små korta mexikaner som serveringspersonal. De luktar lite underligt och jag tror inte riktigt att de förstår varken spanska eller engelska. Men så länge de kan hålla i en bricka är jag nöjd.

En timma kvar till LAUNCH, wish me luck dagbok!

2a Mars, 2010.
Fiasko i stor skala.

Det kom inte en enda person på min tillställning igår. Jag kan inte skylla på någon annan än mig själv heller. Inte ens storbandet som skulle spela dök upp. Jag blev lite orolig när det bara var 5 minuter kvar tills dess att de skulle börja spela. Jag antog naturligtvis att de var oerhört proffsiga och skulle klara av att rodda iordning hela ljudsystemet när de väl dök upp. När jag väntat i två timmar på både gäster och storband ringde jag till deras manager, storbandets alltså, inte gästernas. Här uppdagades fiaskot.

Tydligen så är det inte skottår i år! Det var 1a Mars igår, inte 29e Februari! De antog att jag bokade till 29e Februari 2012 och inte 2010 som jag sa. Jag anar att detta även är orsaken till att inga av gästerna kom. Oh lord.

Kvällen slutade med att jag fick äta upp all mat själv. Jag är otroligt mätt.

PS. Anställ inte Mexikaner som serveringspersonal. Speciellt inte när det visar sig att de faktiskt inte är Mexikaner utan ett gäng rebellsälar med storhetsvansinne.
DS.

Fick en present!

Det var inte jag som fyllde år igår. Men det spelade ingen roll för jag fick en gåva ändå!

The Karate Kid

Tack så jättemycket Marcus! Otroligt fin tröja, jag bär den med stolthet! 🙂

Kommer sporta denna hela sommaren med pannbandet jag fick av Jonatan förra sommaren 😀

Kalas and what not

Var på en trevlig tillställning igår hos Iona! Det var hennes födelsedag så det blev en sväng dit för att säga grattis. Gosade även massor med hennes katt Luna. Luna blev nog lite kär i mig, undra hur hon kommer att klara sig nu när jag inte är där… Känner mig lite elak.

Åkte dit med Marcus, hans kattallergi fick oss dock att lämna lokalen i förtid, de nysningarna var inte att leka med! Kvällen avslutades med pizza från den oerhört hypeade pizzerian DELUXE och tittande på Turtles 2. Pizzan var inte så episk som man hade kunnat hoppats från “Skövdes bästa pizzeria”, men den slank ner.

Kan väl i ärlighetens namn också säga att Turtles 2 inte har åldrats bra, sämre skräp får man nästan leta efter! Tror både jag och Marcus lyckades somna i skift under filmen. Dock blev den bättre när man var dödstrött! Kanske det eller hög man måste vara för att kunna uppskatta den fullt ut!

All in all en mycket trevlig kväll!

Banner – Movie number 9

Well I can’t stop posting now! Only got 3 more!

Tropa De Elite

It is a Brazillian movie that is played out in and around Rio De Janeiro. It is about police corruption and a police force that does what ever it takes to get the job done to clear the streets and slums from drugs. You get to follow two friends and their observations as police officers.

One could compare it to the movie “City of God”. But from another perspective. And since they are based on true stories they all become more gruesome and horrible at the same time as wonderful and awesome. A Must see.

And if you listen to the music in this movie I think you will recognize one of the songs!