En riktigt RIKTIGT fin väska!

Rotade igenom lite garderober här hemma och hittade en otroligt fin väska! En väska som antagligen funkade hur bra som helst på 80-talet men som i dagens samhälle kanske kan dra till sig lite underliga blickar och ett par höjda ögonbryn.

Jag talar naturligtvis om den omåttligt populära CIGARETTVÄSKAN

Blend!

Blend!

Inte nog med att väskan är formad som en cigarett! Det är även en kylväska där man kan förvara kylda drycker, och som ni ser så har den på axelbandet en smidig ficka för cigarettpaketet. Vad mer kan man behöva för en härlig sommardag?

Jag är oerhört nöjd med fyndet!

Halsen. Usch!

Jobb idag 07-17, efter det brukar jag hålla i ett spinningpass från 17.30 till 18.30. Inte idag, inte idag. Halsen kändes inte 100 och jag vill inte chansa och bli dödssjuk, bättre att safea tyckte jag och åkte hem efter jobbet istället. Fixade ersättare till passet först naturligtvis! Så nu sitter jag här på min kammare och kurrerar. Underbart!

Ska ta och komponera ett e-mail som i stort sett innehåller “Hailol whats going on with my applicationlol? Can i has a response plees?” Eller ja, kanske inte exakt så men det är väl ungefär det budskapet som kommer att kunna utläsas av texten.

Blev för övrigt kallad “stofil” för att jag tycker att DIE HARD är en av de absolut bästa actionfilmerna som har gjorts. Kan inte förstå det. DIE HARD är ju en av de absolut bästa actionfilmerna som har gjort :O