Cens*r.

Det är nog jag som är korkad och efterbliven. Men jag kan verkligen inte förstå poängen med att censurera språket i tv och film. Det är för mig helt vansinnigt. Det spelar ingen roll vad filmen eller serien handlar om eller vad det är för scen som utspelar sig, om ett “fult” ord sägs så tas det bort. Det gäller absolut inte alla filmer och serier, men många.

Kan någon förklara för mig varför man ska censurera ordet FUCK när personen som säger det precis har dödat någon och håller på att, med kemikalier, smälta liket för att få det att försvinna? Vad är mest ärrande för sinnet? Vet inte vad ni sätter era pengar på, men mina ligger på det smälta liket.

Jag tycker det är så dumt. Jag blir så irriterad på det. Vafan, skärpning!

Det ultimata vore att censurera fula ord från porr. Det hade varit nåt det! Stumfilmens återtåg! CHOOCHOO

Postens öppettider.

Nog för att detta mest är mitt fel då jag läste fel på lappen igår. Men jag stör mig på det ändå.

Jag fick hem lapp igår om att mitt körkort har kommit till posten, så jag måste gå dit och hämta det, öppettiderna är 08-10, 15-18. De har alltså stängt mellan 10 och 15. 5 timmar mitt på dagen så är det stängt. Jag lyckades på något sätt läsa att de öppnade vid 10, snacka tabbe… Nu när jag tänkte bege mig ner mot posten för att hämta ut detta fina körkort så får jag snällt vänta i 5 timmar på att dom ska öppna igen istället. Service när den är som bäst!

Frågan är vad man ska fylla dagen med. Finns säkert massa saker jag borde göra men inte orkar. Tydligen så ska det åkas en sväng till tippen idag med massa gammalt skräp… Känner för att börja rensa ur något rum på massa skräp och städa i ordning. De hade varit najs. Riktigt röjja lite! Får fundera vidare på detta!

Wolfmother – Cosmic Egg

Jag har tydligen missat att Wolfmother har släppt en ny skiva. Sitter och lyssnar på den nu och jag vet inte! JAG VET INTE VAD JAG TYCKER RIKTIGT.

Deras första skiva tyckte jag var helt brilliant, jag lyssnade på den konstant i ett par månader nästan. Satt och gastade med för full hals och älskade varje sekund av det. Jag kände att de hade ett unikt härligt sound och att sångaren hade det där lilla extra som gjorde att det blev perfekt. Men jag vet inte…

Det känns som om dom har tappat bort lite av det som de hade under den där första skivan. Och jag antar att det blir lite så när man väntar 3, 4 år mellan det att man släpper första och andra skivan. Eller så är jag helt enkelt inte inne i samma emotionella stadie nu som jag var då, behöver inte vara musiken som ändrats. Kan lika väl vara jag som ändrats!

Men soundet är inte lika tight längre, jag känner det i ryggmärgen, något har hänt! Det var inte alls samma “OH WOW”-känsla med denna skiva som det var med deras första. Sad but true!

Wolfmother – Wolfmother – 2006
Wolfmother – Cosmic Egg – 2009

Enjoy!

Banner – Movie number 7

Let’s get this party rolling again shall we? For some reason I stopped, and we would not want that now would we? NO! Kicking it off!

Trainspotting!

Movie number seven. Trainspotting.

A bit sad that only one of these four actually got a career since they all are pretty brilliant in this movie. But then again, for all I know all of them might have careers only that I just notice Ewan McGregor! Ahwell!

Movie is situated in Scotland amongst heroin addicts. It’s a pretty broken area and some passages in the movie is really disturbing. But awesome nonetheless.

See this movie if you havn’t already cause it is mind boggling!