Shia LaBeouf

Har haft väldigt svårt för den mannen väldigt länge. Mest för att jag inte tycker att han är en så värst bra skådespelare, sedan så är han även med i filmen som en ej får nämna vid namn. Sedan så har han en rätt jobbig catchphrase som han använder sig av. Lite som Jakob Eklund har sitt “va fan” så har Shia “No no no no no”

Ja det är väl lite av det som jag har ogillat med honom helt enkelt, det behöver inte vara mer för att komma på min onda sida!

MEN! Det har hänt något, under det senaste halvåret så har Shia kommit in i mitt medvetande på ett helt annat vis. Som en rätt lustig typ, som när han gjorde en kortfilm som visade sig vara plagierad, och sedan när han bad om ursäkt för det så visade det sig att han hade snott själva ursäkten och alltså även plagierat den, vågat!

Sedan så kom den där härliga låten av Rob Cantor som jag gick igång på!

“QUIET QUIET”

Anyway, strax efter det så fick jag se en annan video med honom där han berättar om hur han blev arresterad i New York. Han gör en hel del tvivelaktiga val här helt klart, men berätta en historia kan han…

Sen har det varit lite tyst från honom, nu känner jag att han och jag har fått en liten relation här, vi är kompisar och det är lite mysigt och så. Då droppar han bomben och släpper ett motivationstal som han spelat in framför en green screen. Alltså en sån grön skärm bakom sig som gör att folk kan byta ut den mot lite vad som helst. Den är 31 minuter lång och ska jag vara ärlig så har jag inte ens sett hela. För vem har tid med det? Men för er skull slänger jag upp den också.

Så kommer denna dag. Den 13e Juni, och vad händer då? Jo det ska jag berätta för er, jag hittar en sångversion av motivationsvideon som schmoyoho har gjort. Och den är helt fantastisk.

Så ja, han börjar växa för mig, och jag vet inte om jag gillart, men jag hänger med och ser vart det kommer ta mig.

Fridens.