Spola knarket till pensionen

Jag såg en film idag som heter “Fira med Ferris” eller “Ferris Bueller’s day off” beroende på vilket språk en vill använda sig av. Den är gjord 1986 och är en av alla de där ungdomsfilmerna från 80-talet som borde ses. I alla fall så har Charlie Sheen en liten roll i denna film och han såg så ung ut så jag kände mig nödgad att kolla hur gammal han är.

Charlie Sheen är då alltså 50 år i år, han är förr 1965. Detta fick mig att fundera på hur gammal hans bror är. Emilio Estevez. Det var här som jag blev helt förbryllad. För tydligen så är Emilio STOREBROR till Charlie. Jag har alltid trott att det var tvärt om…

Emilio Estevez

Charlie Sheen

Vet inte hur ni känner här, men jag tycker att Charlie ser bra mycket äldre ut. Det första jag tänker när jag ser det är att Charlie nog knarkat och krökat en hel del mer än sin storebror. Emilio är ändå tre år äldre.

Så det jag vill säga är väl helt enkelt att om en ska börja röka och knarka o.s.v. så är det lika bra att vänta tills en är runt 70, för då spelar det ingen roll i alla fall!

Fridens.