Turistande gör en trött

Jag har min Holländske vän här på besök och vi har turistat så mycket nu de senaste dagarna att mitt huvud börjar kännas lite som en geleklump.

Det är sjukt najs att åka runt och kolla på grejer, gå på museer och bara chilla. Men efter ett tag så blir en liksom matt av det. Det kände jag verkligen efter 3 dagar i Stockholm. Den sista dagen så var vi inne på Historiska museet och vi bara gick rakt igenom utan att knappt orka kolla på någonting, och det vi såg var rätt så skumt kände vi. Jag tar det som att vi helt enkelt blivit mätta på museum!

I morgon är tanken att vi ska ta oss till Göteborg och göra stan, får se vad det blir av det, försöker just nu hitta någon guidad cykeltur i staden för att få se den på ett fint sätt. Verkar inte jättelätt och speciellt inte när vi är ute i så här god tid! Jag menar, klockan är bara 23.20 dagen innan liksom.

Men nu när vi kuskat runt på Schlätta i ett par dagar så ska det bli skönt med lite storstad igen, blir en regionen runt så kör vi bara så det ryker!

Fridens.