Det gick trögt idag

Tog mig sent omsider upp till berget denna Söndag för att göra turen som ska göras varje Söndag. Vanligtvis har jag med mig Simon, eller snarare är det så att Simon brukar snacka upp mig på berget, idag klaffade det dock inte så jag åkte upp allena.

Det gick väldigt trögt kände jag, det värsta är att jag känner att flåset finns där, det är inget fel på konditionen, det är fel på belastningen, jag är för tung för att det ska kännas riktigt gött helt enkelt. Benen värker och på vissa långrundor så somnar till och med ena foten, anar att blodflödet stryps tillfälligt p.g.a. att jag spänner mig i vaderna.

Något annat som är väldigt trögt är att mitt sötsug har kommit tillbaka och det med råge. Och jag har så otroligt svårt att motstå det av någon anledning, i början av året så gled jag utan problem helt sockerfritt i typ 4, 5 månader.. Men nu får jag för mig att köpa lösgodis, glass, kakor eller what ever. Jag blir vansinnig på mig själv men gör det ändå.. Vafan?

Funderar på om det har att göra med att jag det senaste ökat på min träningsmängd, att det gör mig mer sugen på sött eller något, osäkert… Får försöka ersätta det med frukt eller något.

11821405_10153148380427989_620541629_o

Lika bra att hålla i detta och hoppas att sötsuget lägger sig något…

Fridens.