SIM-kortet lyser fortfarande med sin frånvaro…

Tele2.. Klåpare!

Jag ringde och sa upp mitt telefonabonnemang förra veckan, eller ja, jag skulle göra om det till ett kontantkort. Snackar alltså mobiltelefonen här då. Och det gick så bra så! Inga problem! De skulle skicka ut ett nytt SIM-kort och allt skulle vara frid och fröjd, bara byta.

Bara det att det aldrig kom något SIM-kort. Men natten mot tisdag så ströp de tydligen mitt gamla sim-kort så när jag vaknade visades texten “Inaktivt SIM-kort” i displayen på telefonen.

VA…I…HELVETE tänkte jag då. Jag ringde till Tele2 och snackade med dom. De sa att det var konstigt men att jag skulle avvakta till torsdag och sedan ringa in igen om jag inte fått mitt SIM-kort. Jag var måttligt förtjust.

På onsdagen så inser jag att de kanske har skickat kortet till fel adress. Så jag ringde och hörde med dom vilken adress de skickade den till. Tydligen hade de postat kortet till min skövdeadress som jag lämnade för 2 år sedan(!). I något register hade de kvar den adressen… Vafan.

Ringde idag iaf då jag ej fått något nytt kort och bad de skicka ett nytt sim-kort. Förhoppningsvis får jag det i morgon… Annars börjar det brinna i huvudet på mig >_<. Ska ju begära kompensation för deras inkompetens! Sjukt störande att vara utan telefon.

JAG ÄR ISOLERAD FRÅN OMVÄRLDEN! 😉

En intressant söndag.

Ibland är det spännande att arbeta på ICA! Ibland blir det ännu mer spännande när allt händer samtidigt!

I söndags hände allt samtidigt!

Fick ett samtal om att något hade hänt nere i parkeringsgaraget. De sa inte vad det var för det var lite svårt att förklara. Så jag går bort dit och får reda på att en bil har fastnat på något sätt nere i garaget.

Vi har rännor i garaget som tar hand om vatten som rinner ner och så vidare, i dessa rännor ligger det stålskenor så man inte snubblar på alla rännor och så vidare. Den här herren hade kört med sin bil längs med dessa stålskenor. Och helt plötsligt hade en av dom hakat i bilen på något konstigt sätt. Trycket hade ökat och den hade vikt sig upp under bilen och preciiis missat både tanken och bakaxeln. Skenan hade trätt sig emellan tanken och bakaxeln. Hade den gått lite mer åt ena eller andra hållet hade det gått riktigt illa. Vi lyckades tillslut få loss bilen genom att höja upp den med domkraft och lirka ut stålskenan. Den hade demolerat bagaget på bilen ganska bra men att det inte blev större skador är helt galet faktiskt.

Kommer upp ur garaget, telefonen ringer och det berättas för mig att det läcker vatten ur något i lunchrummet. Mycket vatten. För 2 veckor sedan ungefär blev det vattenskadat i lunchrummet o.s.v. efter att en diskmaskin gått sönder. Så sedan dess har det gått avfuktare dygnet runt och samlat in vatten. Vattnet samlades i en stor grön fin låda. Bara det att lådan blev full och det började rinna ut vatten igen… Att den samlade upp vatten eller att vi skulle tömma lådan var det ingen som sagt till oss. Fick tömma den, torka upp allt vatten och fortsätta min härliga dag!

Kommer ut till butiken igen och ska börja arbeta lite! Telefonen ringer. Det är från larmcentralen, det har gått ett överfallslarm framme i kassan. Jag blir helt “VA?” springer fram till kassan och kollar vad som händer. Ingenting händer. Säger det i telefonen och hon säger att det spelar som ingen roll, polisen och securitas är på väg och om det var falsklarm får vi ta det då. Hon ringer som tur är en liten stund senare och frågar igen om allt är lugnt och om det var ett falsklarm för de fick en brådskande utryckning som polisen åkte iväg på. Men securitas kommer fortfarande att komma till butiken.

Så Securitas kommer och vi får skriva en rapport på det hela… Det var en kassörska som kommit åt överfallslarmet av misstag ;).

Tokigt. Men dagen gick fort i alla fall 🙂